MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Stor ændring hos kendt hotel: Ny restaurant skal være havnens stjerne

Af Mathilde Mågård Hansen
Copenhagen Admiral Hotel. Foto PR
Copenhagen Admiral Hotel. Foto PR

Den 27. februar 2025 åbner Admiral Hotel dørene til deres første nye restaurant, aye aye, som byder på high-end social dining i unikke omgivelser ved vandkanten i København.

Det betyder samtidig et farvel til den anmelderroste SALT restaurant, som har været en del af Admiral Hotel i mange år.

aye aye lover livlig atmosfære, latter og uforglemmelige oplevelser inspireret af maritime traditioner, Middelhavets smagsunivers og en enestående udsigt over havnen.

Bag menuen står en særdeles rutineret køkkenchef.

Jesper Stubgaard. Foto PR

I historisk pakhus fra 1787

Netop der hvor byens puls møder havets ro, hvor forretningsliv forenes med finkultur, og hvor historisk arkitektur danner ramme om nye, banebrydende begivenheder, ligger Admiral Hotel.

Det ikoniske pakhus stammer fra 1787 og er i dag kendt og kendt for moderne, kompromisløs gæstfrihed og autentiske oplevelser.

Admiral er ikke bare et sted, du får lyst til at besøge, men et sted du får lyst til at blive.

Hotellet rummer 366 luksuriøse værelser, private dining faciliteter, intime mødelokaler og nu snart aye aye – en social dining restaurant.

“Vi glæder os helt enormt. Det er en stor dag for os, når vi åbner dørene til aye aye.

Denne åbning markerer første skridt i vores vision om at relancere Admiral Hotel – en ny æra for både hotellet og vores gæster.

Med en restaurant som aye aye løftes gæsteoplevelsen til et nyt niveau, og vi ser frem til at byde både de lokale og internationale gæster velkommen til denne unikke restaurantoplevelse,” siger hoteldirektør Jesper Stubgaard.

Køkkenchef bliver (ligesom på SALT) 30-årige Andreas Tancula Møller, som har erfaring fra Søllerød Kro, Falsled Kro, Alchemist og Restaurant Møntergade.

Andreas vandt i 2021 den anerkendte kokkekonkurrence ‘Sol over Gudhjem’ i 2021.

Andreas Tancula Møller. Foto PR

Middelhavet med nordisk twist

aye nye kommer til at hente inspiration fra sin unikke beliggenhed ved vandet med et design forankret i bådhusarkitektur.

Dette afspejles ikke kun i atmosfæren, men også i menuen, der fejrer friske smage og maritime traditioner.

“Vores menu er en hyldest til klassisk madlavning med en smagsprofil, der henter inspiration fra Sydeuropa, kombineret med en dyb respekt for nordiske råvarer.

I vores køkken spiller middelhavskøkkenet en central rolle, hvor Josper-grillen er hjertet i mange af vores retter.

Vi hylder det åbne ildsted, friske fisk og skaldyr samt de livlige middelhavssmage.

Saucen er en helt essentiel del af vores serveringer – den står ikke kun som en del af retten, men som en bærende og fremhævet komponent, der binder hele smagsoplevelsen sammen,” fortæller køkkenchef Andreas Tancula Møller.

Foto PR

Særlige vintjenere

aye aye skal være mere end bare en restaurant.

Restauranten lægger også stor vægt på vinoplevelsen og tilbyder et nøje udvalgt vinkort med fokus på både klassiske og moderne vine fra hele verden.

Med alt fra særligt selekterede champagner til biodynamiske vine og danske producenter, er der noget for enhver smag.

Tjenerne, hvoraf flere har sommelierbaggrund, står klar til at guide gæsterne og skabe en perfekt balance mellem mad og vin.

For dem, der søger en særlig oplevelse, tilbyder aye aye også den eksklusive ‘chambre’-oplevelse – et privat lokale med plads til 18 personer og udsigt til havnen.

Når aye aye åbner den 27. februar.

Hvad: aye aye
Hvor: Admiral Hotel, Toldbodgade 24, 28, 1253 København K
Hvornår: Åbner den 27. februar

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

 


 


 


Top 3 i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien