MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Stikker helt af: Stor festival vil være Københavns Coachella

Af Sine Bindslev
AiaSound vil være københavnernes nye foretrukne festival med et stjernespækket musikprogram, gastronomiske smagsoplevelser og grønne omgivelser. Foto: Mads Iversen.
AiaSound vil være københavnernes nye foretrukne festival med et stjernespækket musikprogram, gastronomiske smagsoplevelser og grønne omgivelser. Foto: Mads Iversen.

Hvad får du, hvis du sammensætter Tomorrowlands eskapistiske stemning med Coachellas bohemian summervibe?

Intet mindre end Københavns nye festival, AiaSound!

AiaSound er klar med den ultimative festivaloplevelse, som skaber uforglemmelige oplevelser i grønne omgivelser, når de vildeste lysshows og store verdensstjerner smelter sammen i enorm festivaleufori.

AiaSound løber af stablen fra 11. til 13 august på Tiøren, og præsenterer et imponerende line-up af store danske og internationale kunstnere.

Blandt de udenlandske hovednavne kan du glæde dig til at opleve Chance The Rapper, den verdensberømte DJ Tiësto, Tyga, pop-stjernen Becky Hill og danske kunstnere som Tobias Rahim, Clara og Artigeardit.

Forventningerne må gerne være tårnhøje

Festivalen, der har skiftet navn fra Øresound, blev afholdt første gang sidste år, hvor de daværende Covid-restriktioner skabte udfordringer for den ellers ambitiøse festival.

I år vil AiaSound overraske og overgå gæsternes forventninger, som gerne må være tårnhøje, og sikre, at gæsterne får ”value for money ”.

Du kan derfor forvente, at opleve to store musikscener der foruden de danske og internationale stjerner vil byde på ekstraordinær og spektakulære lyd -og lysoplevelser.

Vi kan slet ikke vente med at introducere gæsterne for AiaSounds univers med Haven, Lucy Lounge, Lola Lounge, Atmosfære Allé, de to store scener og de mange andre exceptionelle tiltag, som skal gøre at festivalen bliver den danske pendant til Coachella”, udtaler Frederik Kjærgaard, medstifter af AiaSound.

Ekstraordinær og bekvemmelig festival

Danskerne er et kvalitetsbevidst publikum med et stort udvalg, når det kommer til koncerter og festivaler. Derfor har AiaSound gjort oplevelsen ekstraordinær og bekvemmelig på alle fronter.

Camping er erstattet med overnatning hjemme eller i et af Københavns mange alternativer, pilgrimsrejsen frem til festivalen er kun 3 metrostop fra byens midte mens dåsetun og smagsløgs festivalmad er udskiftet med et bredt udvalg af gastronomi og drikkevarer fra øverste hylde.

Allerede ved Femøren station vil det ulme af sommerstemning og eventyrlighed, så der ikke hersker nogen tvivl om, at man snart indtræder i et helt nyt univers af lysskulpturer, henrivende musik og en dragende atmosfære med luksus i øjenhøjde.

Hvad: AiaSound Festival
Hvor: Tiøren, Amager
Hvornår: 11 – 13 august 2022
Prisen for endagsbilletter: 599kr.
Pris for partoutbilletter: 1299kr.

Billetter til festivalen kan købes her.

Del artikel

Andre læser også