Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor filmnyhed i København: Gå ubegrænset i biografen for 229 kr.

Af Emil Kjær Jørgensen
PR-foto
PR-foto

Fri adgang til biografen alle ugens dage?

Det lyder for godt til at være sandt, men det er ikke desto mindre ideen bag biografabonnementet BIOPLUS Unlimited fra Nordisk Film Biografer, som nu bliver tilgængeligt i Hovedstaden.

Her er billetten betalt på forhånd via et månedligt gebyr på 229 kroner. Med abonnementet er der fri adgang til alle film lige så mange gange, man lyster.

Det meddeler Nordisk Film Biografer i en pressemeddelelse.

BIOPLUS Unlimited er allerede tilgængelig i Nordisk Films biograf i Aalborg Kennedy Arkaden, hvor abonnementet siden oktober 2021 har kørt med stor succes. Fra i dag rulles det ud i alle Nordisk Films 23 biografer over hele landet – heraf de otte biografer, som Nordisk Film driver i Storkøbenhavn, bl.a. Imperial, Dagmar, Palads, Field’s og Falkoner.

”Det er nyt og banebrydende, at man kan købe abonnement til biografen, og jeg er stolt af, at vi nu kan tilbyde BIPLUS Unlimited i Storkøbenhavn,” siger direktør i Nordisk Film Biografer, Casper Bonavent. Han understreger, at BIOPLUS Unlimited kan bruges i alle 23 Nordisk Film Biografer over hele landet.

”Så hvis man besøger venner i Århus eller familie i Odense, kan man stadig gå lige så meget i biografen, man har lyst til,” siger Casper Bonavent.

Positivt for dansk film

Nordisk Film Biografer forventer, at det landsdækkende biografabonnement vil løfte det samlede antal af biografbesøg, fordi flere vil gå mere i biografen – til gavn for hele filmbranchen og også de danske film.

”Abonnementet har været en succes i vores biograf i Kennedy Arkaden i Aalborg, hvor det har betydet, at der er flere, som går i biografen, og at den enkelte biografgæst ser flere film end tidligere.

Gæsterne i vores øvrige biografer har efterspurgt et biografabonnementet længe, og derfor er vi enormt glade for, at vi nu kan tilbyde et landsdækkende BIOPLUS UNLIMITED-abonnement, som gælder til alle vores biografer.

Vi tror på, at det vil løfte det samlede antal biografbesøg og dermed skabe øget publikum til alle de mange gode danske og internationale film, som får premiere i biografen,” siger Casper Bonavent. 

Første biografabonnement i Danmark

Biografabonnementet er det første af sin slags i Danmark, men lignende abonnementsordninger kendes fra biografkæder i udlandet. Ifølge Casper Bonavent kan BIOPLUS UNLIMITED sammenlignes med et årskort til ZOO, Louisiana eller Tivoli.

”Når vi spørger danskerne om deres biografvaner, er let tilgængelighed en vigtig faktor. Det handler om, at biografbesøget skal være gnidningsfrit fra start til slut, fordi en tur i biografen handler om den gode oplevelse på alle parametre fra billetkøb til hvordan vi interagerer med gæsterne i biografen.

BIOPLUS UNLIMITED er vores bud på at gøre det endnu nemmere for gæsten at tilvælge biografoplevelsen. Det er nemt at hente sine billetter digitalt, og måske får man set nogle film, man ellers ikke ville have set,” siger Casper Bonavent.

Nye film hele året rundt

I biografen er der nye film på lærredet året rundt, og dermed er et biografabonnement til Nordisk Film Biografer hverken afhængig af vejr eller sæson.

Som medlem har man adgang til alle ordinære filmforestillinger i samtlige biografer, og nye abonnenter kan starte med at glæde sig til julens filmprogram.

Her vises bl.a. Disneys “Ønsket”, som er den længe ventede animerede familiefilm fra filmskaberne af ”Frost”, familiefilmen “Wonka”, som fortæller historien om Willy Wonka fra ”Charlie og Chokoladefabrikken, thrillergys med ”Nattevagten – Dæmoner går i arv”, som er Ole Bornedals opfølger til den oprindelige film om nattevagten i skikkelse af Nikolaj Coster-Waldau, og eventyrfilmen ”Aquaman and the Lost Kingdom”.

I det nye år kommer der mange flere film, bl.a. ”Den Grænseløse”, som er filmatiseringen af Jussi Adler Olsens sjette bog i rækken om Afdeling Q. Til actionfans kommer f.eks. den populære “Mad Max: Furiosa”, og for de science fiction-interesserede den anden film i rækken om “Dune”. 

Nordisk Film Biografer introducerer BIOPLUS UNLIMITED med en pris på 229 kroner per måned og en bindingsperiode på fire måneder.

Læs mere her.

Del artikel

Andre læser også