Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor rejsemesse i København: Oplev alt det bedste fra USA på en dag

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: FDM travel, PR
Foto: FDM travel, PR

Bobler rejselysten i dig? Og går du og drømmer om at udforske USA?

Hvad enten det er storbyer som New York og Los Angeles, du kunne tænke dig at besøge, eller du skal planlægge det helt store roadtrip og måske gerne vil udforske amerikanske nationalparker i autocamper, er der god grund til at sætte kurs mod Bella Arena søndag 3. marts.

Denne dag inviterer FDM travel nemlig til USA-rejsemesse for niende gang, og masser af inspiration og oplevelser venter på dig.

Messen er den eneste i Danmark, som udelukkende fokuserer på rejser over there, så vil du gerne udforske amerikanske byer, natur og kultur, er Bella Arena det helt rigtige sted at befinde sig denne dag.

USA har det hele

FDM travel har samlet et væld af turistorganisationer fra amerikanske stater og feriesteder fra hele kontinentet, så du kan gå fra stand til stand og blive klogere på de mange rejsemuligheder.

I løbet af dagen vil der desuden være en lang række indslag på messens to scener samt i auditorierne.

Foto: FDM travel, PR

Det er ingen ringere end den amerikanske ambassadør i Danmark, Alan Leventhal, der åbner rejsemessen klokken 9.45, og når du har oplevet ham byde velkommen, er det blot at begive sig rundt i arenaen og suge til sig af inspiration.

Du kan høre foredrag om nogle af USA’s mest fascinerende destinationer – heriblandt solskinsstaten Florida med sine sandstrande, forlystelsesparker og shoppingmuligheder eller den afslappede sydstatscharme i North Carolina, South Carolina, Kentucky og West Virginia.

Er du mere til vidtstrakte landskaber, ørkenbyer, vin og storbyer som Dallas og Huston, skal du tage plads, når der fortælles om Texas.

Foto: FDM travel, PR

USA kan opleves på mange måder, og dette kan du ligeledes blive klogere på, når der er foredrag om mulighederne for at tage på eksempelvis cruise eller kør-selv-ferie med autocamper i staterne.

Du kan desuden se en bred vifte af film, som på hver sin måde fremhæver USA’s storslåede natur og spændende kultur.

Stemningen er i top

Hele dagen er der skruet op for den amerikanske stemning i Bella Arena, hvilket blandt andet kan mærkes, når der er koncerter med Jake Hoot, som har vundet The Voice USA.

Der skal også danses linedance til amerikansk country-musik, og du vælger selv, om du vil danse med eller blot nøjes med at kigge på.

Foto: FDM travel, PR

Smagsløgene skal selvfølgelig ikke snydes for oplevelser, der sender tankerne til staterne, så der er Bourbon Class på programmet, og når maven begynder at knurre, kan du søge mod den amerikansk-inspirerede diner.

Her er både burgere og hotwings på menuen, og når maden er indtaget, kan du udfordre vennerne eller familien i et klassisk spil cornhole, som har sine rødder i Nordamerika, hvor man har fundet på at kaste stofbønnerposer efter hullet i et bræt.

En rejsemesse for alle

FDM travels populære USA-rejsemesse er for alle, der gerne vil blive klogere på rejser i det amerikanske.

Det gælder både dem, der allerede er godt i gang med at planlægge en rejse og har brug for sparring fra dygtige rejsespecialister, lige som messen er interessant, hvis man kun lige er begyndt at lege med tanken om en tur til USA.

Inden du besøger Bella Arena 3. marts, kan du booke et møde med en rejseekspert, som så sidder klar til at tage imod dig, når du besøger messen.

Folk i alle aldre er velkomne, for USA er både for børn, pensionister og alt derimellem.

Prisen for at deltage i FDM travels USA-rejsemesse er kun 25 kroner, og for børn og unge koster entréen blot et symbolsk beløb på 1 krone.

Du kan læse meget mere om USA-rejsemessen og købe billet LIGE HER.

Hvad: USA-rejsemesse
Hvor: Bella Arena, Martha Christensens Vej 10 – Indgang 5, 2300 København S
Hvornår: Søndag 3. marts 2024 kl. 10-16
Hvordan: LÆS MERE HER

Del artikel

Andre læser også