Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor varmeregning? Skru ned for varmen med en billig hulmursisolering

Af Annoncør

Hvis du er træt af at betale mange tusinde kroner for at varme din bolig på i årets kolde måneder, er det en god idé at kigge på, om dit hus kan efterisoleres. Mange danske huse er ikke isoleret ordenligt, og der kan derfor være mange penge at hente på varmeregningen ved at pakke huset lidt bedre ind.

I ældre huse er det især hulmursisoleringen, der enten er mangelfuld eller helt fraværende. Det er et problem, for der kan potentielt spares op til 30 % på varmeregningen, hvis tomme hulmure fyldes op med isolering.

Derfor er det naturligvis værd at undersøge, om du har noget at vinde ved at isolere dine hulmure med en billig hulmursisolering.

Hvad er hulmursisolering?

Hulmursisolering er isolering til det hulrum, der findes i mange danske boliger mellem indervæggen og ydervæggen. I nogle tilfælde er der slet ikke isolering i hulrummet, mens der i andre tilfælde er tale om en gammel isolering, der er faldet sammen, så der er skabt såkaldte kuldebroer mellem indervæg og ydervæg.

Hulmursisolering klares ved at lave et hul i din væg, hvorefter isoleringsmaterialet kan sprøjtes ind. Derfor kan alle boliger med tomme hulrum nemt og hurtigt få en hulmursisolering.

Hvad koster en hulmursisolering?

Det er billigt at få foretaget en hulmursisolering, og derfor vil udgiften i de fleste tilfælde kunne tjene sig ind i løbet af få år. Hvis du kan spare et sted mellem 20-30 % på din varmeregning med en hulmursisolering, bliver det til mange tusinde kroner i løbet af et år, og det giver derfor god økonomisk mening at overveje den ekstra isolering.

Priserne på hulmursisolering ligger i skrivende stund på 99 kr. pr. m2, og med et vægareal på 200 m2 for en helt normal dansk bolig, bliver det til lige under 20.000 kr. for at få isoleret boligens hulrum.

Del artikel

Andre læser også