Store, små, lange eller fyldige: Potter med Patter er blevet et mega-hit

Skrevet af: Michael Qureshi

De kan være store. De kan være lange eller flade. Fyldige eller virkelig små.

Kvindekroppen er skøn i alle sine faconer og især bryster er noget så fascinerende med deres forskelligheder.

Men det er også megasjovt, at man også kan lave lidt sjov med “patterne”.

I det festlige og folkelige hus Absalon på Vesterbro er de mestre i at finde på sjove events, og københavnerne er vilde med det.

Et af stedets mest unikke og populære arrangementer er “Potter med patter”. Det er nu blevet så stor en begivenhed i kulturhuset, at man nu endelig har udvidet med en hel række datoer.

Faktisk har man udvidet med hele 45 potter med patter begivenheder, og alligevel er flere af dem allerede totalt udsolgt.

Men der skulle være gode chancer trods alt for at komme med på det sjove event, hvis du skynder dig og booke.

“Potter med patter” tager dig med i værkstedet, hvor der skal leges med ler og ganske enkelt kreeres potter udsmykket med bryster.

Når potterne er færdige, kan de bruges til eksempelvis blomster på sofabordet, blyanter på skrivebordet, tandbørster i badeværelset eller blot som dekorativ pynt på reolen.

Lyder det fjollet?

Lidt måske, men “Potter med patter” har faktisk et vigtigt budskab – nemlig at bryster findes i alverdens størrelser og faconer, og lige meget hvordan de ser ud og føles, fortjener de at blive elsket af deres ejerkvinder.

Skynd dig at få fingre i en billet

Billetter koster 150 kroner per stk. og gælder til to eftermiddage. Det er nemlig ikke nok at kigge forbi Absalon en enkelt dag, hvis man vil lave sin egen potte med patter.

Potterne laves af selvhærdende ler, og når du har udformet dit patværk er det således nødvendigt, at det får lov til at tørre, inden du udsmykker det med flotte farver, glimmer eller hvad du nu har lyst til.

Kyndig vejledning

I Absalons værksted er der plads til 20 deltagere, og til “Potter med patter” er der altid en vejleder til stede, som kan hjælpe dig med at lære håndværket.

Det er dog dig selv, der står for kreationen, så det er bare med at slippe fantasien løs.

Første gang du møder op i værkstedet, formes selve potten ved hjælp af et syltetøjsglas eller lignende – så har du sådan et stående derhjemme, må du meget gerne medbringe det.

Anden gang du kigger forbi, er potten og patterne klar til at blive pyntet, og herefter kan du tage din kreation med hjem og finde en god plads til den – eller måske pakke den ind og give den i gave til en ven eller veninde.

Hvad: Potter med patter
Hvor: Absalon, Sønder Boulevard 73, København V
Hvornår: Flere datoer i januar og februar 2020
Hvor meget: 150 kroner – køb billet her