MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Nu går det løs igen: Lav dine egne potter med patter i København

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt

Skal de være store, små, lange, korte, flade eller fyldige?

Det bestemmer du helt selv.

I det festlige og folkelige hus Absalon på Vesterbro er de mestre i at finde på sjove events, og københavnerne er vilde med det.

Et af stedets mest unikke og populære arrangementer er “Potter med patter”, som du nu endnu en gang har mulighed for at komme med til.

“Potter med patter” tager dig med i værkstedet, hvor der skal leges med ler og ganske enkelt kreeres potter udsmykket med bryster.

Når potterne er færdige, kan de bruges til eksempelvis blomster på sofabordet, blyanter på skrivebordet, tandbørster i badeværelset eller blot som dekorativ pynt på reolen.

Lyder det fjollet?

Lidt måske, men “Potter med patter” har faktisk et vigtigt budskab – nemlig at bryster findes i alverdens størrelser og faconer, og lige meget hvordan de ser ud og føles, fortjener de at blive elsket af deres ejerkvinder.

Du skal være hurtig

Tidligere har Absalon afholdt en lang række “Potter med patter”-events, og det ene efter det andet er blevet udsolgt.

Men i februar, marts, april og maj åbnes der igen for det sjove keramikarrangement med bryster i fokus, og hvis du er hurtig, kan du nå at sikre dig en billet.

Der er “Potter med patter” i Absalon på følgende datoer:

  • 17. og 24. februar kl. 16.30
  • 18. og 25. februar kl. 11
  • 17. og 24. marts kl. 16.30
  • 14. og 21. april kl. 16.30
  • 12. og 19. maj kl. 16.30

Billetter koster 200 kroner per stk. og gælder til to eftermiddage. Det er nemlig ikke nok at kigge forbi Absalon en enkelt dag, hvis man vil lave sin egen potte med patter.

Potter med patter. Foto: PR

Potterne laves af selvhærdende ler, og når du har udformet dit patværk er det således nødvendigt, at det får lov til at tørre, inden du udsmykker det med flotte farver, glimmer eller hvad du nu har lyst til.

Kyndig vejledning

I Tårnværelset på 3. sal i Absalon er der kun plads til en mindre flok deltagere, og til “Potter med patter” er der altid en vejleder til stede, som kan hjælpe dig med at lære håndværket.

Det er dog dig selv, der står for kreationen, så det er bare med at slippe fantasien løs.

Første gang du møder op i værkstedet, formes selve potten ved hjælp af et syltetøjsglas eller lignende – så har du sådan et stående derhjemme, må du meget gerne medbringe det.

Anden gang du kigger forbi, er potten og patterne klar til at blive pyntet, og herefter kan du tage din kreation med hjem og finde en god plads til den – eller måske pakke den ind og give den i gave til en ven eller veninde.

Hvad: Potter med patter
Hvor: Absalon, Sønder Boulevard 73, København V
Hvornår: 17. og 24. februar kl. 16.30, 18. og 25. februar kl. 11, 17. og 24. marts kl. 16.30, 14. og 21. april kl. 16.30 samt 12. og 19. maj kl. 16.30
Hvordan: Find billetter her

Del artikel

Andre læser også