MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Stort ophørsudsalg: Reshopper sælger børnetøj til spotpriser

Af Maise Molberg
Foto: PR, Reshopper
Foto: PR, Reshopper

Reshopper har desværre måttet sande at børnetøjsbranchen er udfordret.

Det tager de nu konsekvensen af, og må derfor lægge strategien om.

Det betyder, at de to fysiske Reshopper butikker i Taastrup og Valby lukker den 31. maj 2024 på grund af et udfordrende marked i børnetøjsbranchen.

Frem til sidste åbningsdag kan du spare masser af penge på alt til børnene.

Ophørsudsalget er i fuld gang

Ophørsudsalget er allerede startet med minimum 40% på alle, i forvejen billige, overskudsvarer fra restpartier og udgåede kollektioner.

Som Reshopper Plus medlem får du 50% rabat.

“Så skynd dig, hvis du ikke skal gå glip af kendte mærker og gode børneting, som f.eks. sommertøj, badetøj og sandaler,” fortæller direktør Casper Blom.  

Ifølge direktøren drømte de om at åbne butikker over hele landet, og skabe et cirkulært koncept, der kunne integreres med online markedspladsen i appen. Men det lykkedes ikke. 

“Vi vil gerne takke alle, som har støttet idéen og handlet i vores butikker. Men selvom vi lukker de fysiske butikker i Taastrup og Valby, så er det vigtigt at bemærke, at vi har tusinder af glade Reshopper-brugere i hele København og Danmark, som bruger appen hver eneste dag.

Børnefamilierne har således altid mulighed for at handle online både secondhand hos hinanden samt billige overskudsvarer hos os via appen,” siger Casper Blom.

Foto: PR, Reshopper

Spar mange penge på kendte mærker

Lukningen af butikkerne betyder at du lige nu kan gøre en rigtig god handel i forbindelse med en stor butiksnedluknings-kampagne.

“Vi har et stort udvalg af kendte mærker fra: Liewood, Wheat, Fabelab, Angulus, En fant, Bisgaard, Color kids, Bundgaard, Move, Tommy Hilfiger, Papfar, Hummel, Sofie Schnoor, Minymo, Celavi, Joha, MP og mange flere”, fortæller Casper Blom. 

Du kan stadig nå, at besøge de to Reshopper butikker på Gammel Køge Landevej 135 i Valby og i City 2 på Cityringen 6 i Taastrup.

Men du skal til at skynde dig, da sidste åbningsdag begge steder er fredag den 31. maj. 

Du kan hjælpe med at undgå at noget går til spilde ved at downloade Reshopper appen i dag og få adgang til millioner af secondhand børneting samt masser af overskudsvarer.

God shopping!

Hvad: Reshopper skal have tømt butikkerne
Hvor: Butikkerne i Taastrup og Valby
Hvornår: Ophørsudsalget er i gang og sidste åbningsdag er fredag den 31. maj 2024

Del artikel

Andre læser også