ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendte og kongelige bag rattet: Stort racerløb kommer til København

Af Sine Bindslev
Foto: Lydom Photo
Foto: Lydom Photo

Racerbanen bliver spækket med stjernestøv, når kendte og royale racerkørere sætter sig bag rettet til dette års Copenhagen Historic Grand Prix ved Bellahøj d. 5.-7. august.

Audis danske Le Mans-ikon, Tom Kristensen, får i København følgeskab af både H.K.H. Prins Joachim og den 3x Le Mans vinder, italienske Rinaldo ”Dindo” Capello, når de gæster den populære Royal PRO/AM-klasse.

Tom Kristensen deler bil med H.K.H. Prins Joachim, Dindo Capello kører sammen med Oscar Davidsen Siesbye og TCR-kører Nicolai Sylvest deler bil med Martin Berner.

Det er Cortina Racing – hvis historie med Copenhagen Historic Grand Prix går mange år tilbage – som står bag kørersammensætningen. Cortina Racing er gennem de seneste mange år blevet en inkarneret association med CHGP.

Copenhagen Historic Grand Prix startede i 1996 og har siden da udviklet sig til et storslået kulturevent, som i dag samler mere end 40.000 engagerede tilskuere, der kommer for at se, røre og høre nogle af historiens og nutidens racerbiler.

Foto: Martin Laursen

Kom helt tæt på racerkørerne

Der er noget at opleve for de fleste til Copenhagen Historic Grand Prix, som både byder på fart, action, drama og underholdning for alle aldre.

Med Tom Kristensen og Jan Magnussen som ambassadører kan du blandt andet komme helt tæt på de garvede racerkørere, når de en time både lørdag og søndag kører Race For Riget.

Her kan du købe en hæsblæsende highspeed-tur med en racerkører ved rattet, hvor pengene går ubeskåret til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet.

Et af højdepunkterne til CHGP er det traditionsrige Royal Pro/Am race, der køres både lørdag og søndag.

Her er både professionelle racerkørere og dygtige amatører og deres historiske racerbiler i feltet sammen med Danmarks hurtigste prins og Copenhagen Historic Grand Prix Protektor, Hans Kongelige Højhed Prins Joachim, i sin klassiske Lotus Cortina.

Billetter til CHGP 2022 d. 5.-7. august kan købes her.

Hvad: Copenhagen Historic Grand Prix
Hvor: Bellahøj
Hvornår: Fra d. 5-7. august 2022
Hvor meget: Billetpriser fra 325 kr. eksl. billetgebyr
Hvordan:
 Læs mere her

Del artikel

Andre læser også