Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Kom tæt på vinderen: Street food-vinder tænker helt ud af boksen

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

I august blev der atter afholdt stor street food festival om Søerne i København.

I alt over 60 food trucks lagde vejen forbi, da der blandt andet skulle kåres årets publikumspris.

Vinderen blev Jacob Jensen fra Surf N´Turf Sausages, og her kan du lære vinderen meget bedre at kende.

Foto PR

Pølser som hobby

Selvom Jacob egentlig arbejder i medicinalindustrien, så har interessen for mad altid været der.

Mens mange går i fitness, maler eller strikker i deres fritid – så laver Jacob pølser.

”Egentlig har jeg altid gerne ville arbejde med mad og prøve noget andet end det klassiske 8-16 job,” fortæller han.

Og derfor endte han i december 2021 til en food pitch og knap 8 måneder senere stod han om Søerne med sit helt eget koncept – Surf N´Turf Sausages.

Men hvorfor pølser?

”Jeg blev hurtigt inspireret af hvordan nogle iværksættere kunne forvandle mad med et halvkedeligt ry til noget superlækkert af høj kvalitet. Og så synes jeg bare, at det er et spændende stykke arbejde,” fortæller Jacob.

Foto PR

Pølser som ingen andre

At hive sejren hjem foran 60 rutinerede street food-folk kræver alligevel sit.

Det kræver i hvert fald, at man tør tænke ud af boksen og gå all-in på sit produkt, og det kan man vist roligt sige, at Jacob gjorde.

Hans pølser var nemlig hverken med svinekød, okse eller lam, som de ofte ses.

Nej, navnet Surf N´Turf Sausages hentyder nemlig til at pølserne er lavet på en kombination af fisk, skaldyr og kød.

”De færreste havde smagt noget lignende før. Det er svært at beskrive hvad de helt præcist smager af – men kunderne var enige om, at de smagte godt!” fortæller Jacob efter succesen på Street Food om Søerne.

”Jeg vil også gerne lave pølser til en hel ret. Det skal ikke bare være en lille snack, men der skal være noget ordentligt tilbehør til.

Derfor serverede jeg kimchi og bønner til,” forklarer han.

Med en stærk sejr i hus til Københavns største street food festival, så er der mange drømme om fremtiden.

”Jeg drømmer om at lave endnu flere forskellige typer af pølser. Jeg vil også gerne deltage i flere festivaler og lignende.

Allerede til december skal jeg på Bornholms Julemarked i Nexø, så det glæder jeg mig meget til.”

Er du blevet nysgerrig på Jacob og Surf N´Turf Sausages kan du følge med på Instagram lige her.

Her kan du også kontakte Jacob, hvis du er interesseret i at hyre Surf N´Turf Sausages til catering.

Del artikel

Andre læser også