Succesen gentages: Kom med til boyband-banko på Vesterbro

Skrevet af: Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Boyband-banko og -afterparty
Boyband-banko og -afterparty

I folkehuset Absalon på Vesterbro er de mestre i at finde på sjove events, og stedet er for længst blevet samlingspunkt for de lokale.

Her er alt fra fællesspisning og loppemarkeder til kreative workshops og temafester, og nu er der godt nyt til boyband-fans, for Absalon er igen klar med et af deres allermest populære arrangementer.

Lørdag 1. februar 2020 fyres der igen op for en omgang boyband-banko – altså traditionel banko, hvor numrene på bankopladerne er skiftet ud med kendte sangtitler.

Alle de store boybands er selvfølgelig repræsenteret, så du kan glæde dig til både Backstreet Boys, ‘N Sync, Boyzone, Take That og alle de andre.

Læs også: Alle cocktails koster 85 kr.: Madklubben åbner ny cocktailbar på Vesterbro

Få fingre i billetterne

Absalon har flere gange tidligere afholdt boyband-banko og bankospil med andre sjove temaer, og det er altid et hit blandt københavnerne.

Derfor plejer der at være rift om billetterne, så det er en god ide at sidde klar, når de sættes til salg.

Det sker mandag 6. januar klokken 12 på Ticketbutler.

Prisen er 50 kroner per billet, og der kan maks. købes fire billetter per person. Bankoplader køber man i baren på dagen, og de koster 10 kroner per stk.

Læs også: Flere lækkerier på Vesterbro: Italienske gastro-konger åbner ny fiskerestaurant

Afterparty

Når bankospillet er overstået, og præmierne er uddelt til boyband-fans med held i spil, er der afterparty.

Absalon lover, at husets DJ vil få hits som “Bye bye bye” og “I want it that way” til at strømme fra højttalerne, mens der langes drinks over bardisken og danses på gulvet.

Billetter købt til bankospillet gælder også til festen, men vil man blot feste og ikke deltage i spillet, er der også mulighed for det. Man skal blot betale 30 kroner i entré på dagen.

Dørene åbner klokken 20, og bankospillere opfordres til at komme i god tid for at sikre sig bankoplader og en god siddeplads, inden opråbningen af sangtitler begynder klokken 20.30.

Der er afterparty fra klokken 23.00 frem til 02.00.

Se mere på Facebook.

Hvad: Boyband-banko og -afterparty
Hvor: Absalon, Sønder Boulevard 73, København V
Hvornår: Lørdag 1. februar 2020 kl. 20

Læs også: Klar til den store burgerkrig: Rumbles er nu også åbnet på Vesterbro