MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Vind en middag for 4 personer: Premiere på aftenbuffet hos SULT i Cinemateket

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

I 15 år har SULT i Cinemateket lagt bord til en af byens mest eftertragtede brunchbuffeter.

Nu rykker kokkene fra Meyers, som forpagter restauranten, tag-selv-succesen med over i aftenmørket og præsenterer SULT Aftenbuffet.

Foto PR

Nyt koncept inspireret af populær brunch

Buffeten har fået en revival med fokus på kvalitet og øget bæredygtighed.

På flere og flere steder i byen er det blevet muligt at vælge og vrage blandt lækre retter og endda snuppe drikkevarerne med til en fast pris.

En af Københavns mest populære destinationer for brunchbuffet slutter sig til aften slænget, når der som noget helt nyt blændes op for SULT Aftenbuffet i Cinemateket fra d. 28. maj.

”SULT er en stor restaurant på en genial placering i Indre By, der fungerer helt oplagt til overdådige buffetoplevelser. Det har været tydeligt gennem mange år.

Nu tager vi alle de gode brunch-erfaringer og rykker med over i en aftensmads-kontekst,” fortæller forretningschef Marie Egede fra Meyers, og uddyber:

”Ikke fordi vi skal servere røræg og juice efter fyraften, men fordi det store delebord kan noget helt særligt, når vi vil samle dem, vi kan lide til et dejligt måltid. Uanset om det gælder familien eller kollegaerne.”

Hjemmelavede lækkerier for enhver

På SULT aftenbuffet vil kokkene fra Meyers tilberede et væld af sprudlende småretter, sprøde hapser, fristende snacks og friske salater i små portioner lige til at snuppe med ned til bordet og kombinere på kryds og tværs.

Herudover serveres varme retter med både grønt, fisk og kød direkte fra en stor køkkenluge.

Udvalget skifter i takt med sæsonen, men af konkrete eksempler fra premieremenuen kan nævnes snobrød med pisket smør, céviche, fish & chips, svinekæber, tartar og ’Big Kahuna’-slidere inspireret af filmen Pulp Fiction.

Gæsterne kan slutte af med et udvalg af hjemmelavede desserter og milkshakes fra maskinen, som snurrer i et hjørne af restauranten i bedste diner-roadmovie-stil.

Alle drikkevarer lige fra hjemmelavet saft og sodavand til øl, vin og bobler er inkluderet i prisen.

Brunchbuffeten hos SULT i Cinemateket kan stadig nydes på weekender og udvalgte helligdage.

Foto PR

Perfekt til ’dinner and a movie’

”Vi har stor tiltro til det nye koncept, og vi glæder os til at få fyldt den smukke restaurant i Cinemateket oven på mere end et års Corona-usikkerhed.

I Meyers overtog vi forpagtningen sidste år og skulle holde repremiere på den ikoniske restaurant samme dag, som Danmark lukkede ned,” siger Marie Egede, og slutter:

”Nu hvor vi alle trænger til at komme ud og nyde godt af byens store tag-selv-bord af oplevelser igen, er SULT Aftenbuffet en oplagt destination både for børnefamilier i hverdagene, feststemte vennegrupper i weekenden og selvfølgelig den helt klassiske date night med ’dinner and a movie’.

Vind en middag for fire personer

Deltag i konkurrencen på Facebook fra søndag d. 6. juni og vær med i lodtrækningen om en middag for fire personer inkl. drikkevarer.

Vi trækker en heldig vinder fredag d. 11. juni og annoncerer vedkommende på Facebook.

Hvad: Aftenbuffet hos SULT
Hvor: Vognmagergade 8 B, 1120 København K
Hvornår: Åbent tirsdag til lørdag aften
Hvor meget: Prisen for et besøg på SULT Aftenbuffet er 285 kr. pr. person fra tirsdag til torsdag og 315 kr. på fredage og lørdage. Børn under 12 år spiser til halv pris.
Hvordan: Læs mere og book her

Del artikel

Andre læser også