Syng med i bilen: Nu kommer der Drive-in koncert med MGP stjerner

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Bjarne Bergius Hermansen
Foto: Bjarne Bergius Hermansen

Vi har alle brug for at blive underholdt engang imellem – store som små – og normalt er byen spækket med masser af muligheder for at koble af og opleve noget nyt.

Siden nedlukningen af Danmark trådte i kraft og samtlige arrangementer og shows enten blev aflyst eller flyttet, har der dog været lange udsigter til at opleve de mange dygtige artister, som København har at byde på, folde sig ud på scenen.

Desperate tider kalder på desperate – og kreative – handlinger, og eventbureauet Bliv i bilen har nytænkt stand-up konceptet til glæde for familier i København.

Lørdag den 2. maj og søndag den 3. maj optræder flere af stjernerne fra børnenes Melodi Grand Prix (MGP) 2019 til Drive In koncerter på Arne Jacobsens Allé 2 i København S.

Det bliver en time med sjov og spas, hvor de små kan synge med på alle de kendte sange fra sidste års store show – i sikker afstand i hver jeres bil.

Tryg og sikker underholdning i bilen

Billetter til showet koster 300 kr per bil, og der må være op til 5 personer i bilen; 5 personer du i forvejen er isoleret med vel og mærke.

På selve aftenen kører I ind på pladsen, hvor I anvises til en plads af en vagt, og indstiller bilradioen til den FM-radiofrekvens, som udleveres ved indkørsel.

Herefter kan I læne jer tilbage i de bløde sæder og nyde MGP stjernerne i fuldt hopla på den fire meter høje scene, der rejses til arrangementet.

Hvilke stjerner, der helt præcist optræder er endnu ikke annonceret, men man kan følge med på arrangørens hjemmeside.

Læs mere her.

Hvad: Drive in koncert med MGP 2019 stjernerne

Hvor: Arne Jacobsens Allé 2, 2300 København S

Hvornår: 2-3 maj, kl. 16.00-17.00