MigogKbh Nyt 👋

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.📆💎
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh. 🍣🎺
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.💰👌

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tæt på Operaen: Landsholdsspiller køber Danmarks dyreste rækkehus

Af Michael Qureshi
Foto: Siesbye Kapsch
Foto: Siesbye Kapsch

Når man tænker rækkehus, så plejer det ikke at overstige hvad en villa koster.

Men ikke når det gælder det rækkehus, som landsholdsspiller Jannik Vestergaard og hustruen, Pernille Vennike har købt på Holmen i København.

Salgsprisen er på intet mindre end 30 millioner danske kroner, gør det nemlig til det dyreste rækkehus, der er solgt i år.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

For det beløb har parret fået over 380 kvadratmeter bolig fordelt på fire plan i et af flådens gamle magasiner fra 1774, der er ligger tæt på Operaen med udsigt til Københavns kanaler.

Parret bor lige nu i Southampton, hvor Jannik Vestergaard spiller Premier League, men det er sandsynligvis for at sikre deres fremtidige hjem, når fodboldkarrieren en dag slutter.

Mæglerkæden, Siesbye Kapsch bekræfter salget af rækkehuset, som de i salgsopstillingen beskriver som: “istandsat med respekt for boligens historie og indrettet med et rustikt look med bindingsværk og bjælker.”

Dyreste rækkehus solgt i Danmark i 2019

Det høje beløb, som landsholdspilleren og hustruen har lagt for de otte værelser i det eksklusive københavnerkvarter, resulterer i årsrekorden som det dyreste rækkehus solgt i Danmark i 2019.

Og så er handlen også blandt de dyrest handlede rækkehuse nogensinde.

Det er dog ikke det eneste rækkehus, der i år er gået for et kæmpe millionbeløb. Et af de såkaldte “engelske rækkehuse” på Toldbodgade i det indre København blev nemlig solgt i sommer for 24,9 millioner kroner.

Det skriver Boliga.dk.

Det betyder, at køberen smed intet mindre end 84.122 kroner for hver af de 296 kvadratmeter i den 10-værelses store bolig, der er årets næstdyreste rækkehus-handel.