MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Tag din Fatboy med rundt i dit kbh

Af Redaktionen

De fleste kender den ikoniske Fatboy sækkestol, der former sig efter din krop – og som er yderst behagelige at sidde i. Vidste du, at du faktisk kan tage den med rundt i København? Der findes nemlig både modellen Fatboy Original Outdoor og Fatboy Buggle-Up Outdoor, som begge er beregnet til lige netop, at tage med sig ud i naturen, eller rundt i København.

Med Fatboy sækkestolene, er komfort i højsædet, hvis du skal til udendørsarrangementer i løbet af efteråret. Begge udendørsmodellerne, findes endvidere i et væld af farver, så uanset om du er til en sprælsk farve eller en mere nedtonet, er der designet en til dit behov. Det smarte er, at begge udendørsmodeller er lavet i vandafvisende materialer, så de er nemme at rengøre og tilmed tåler regn.

Hvilken model er så din optimale?

Hos t.i.n.g anbefaler vi Fatboy Buggle-up, da det nemlig ikke er den helt almindelige sækkestol. Den leveres nemlig med to stropper, som kan fastgøres i ringe, der hænger langs siden. Stropperne kan derfor bruges til nemmere at transportere sækkestolen. Det bedste ved denne model er, at du kan have en med dig på tur, da der på den lange led er plads til to. Så skal du invitere en date, din mor eller en af dine børn med på tur til en af Københavns mange udendørsarrangementer, er der plads til at I begge kan få en behagelig oplevelse med høj komfort! Vi garanterer, at andre vil kigge med misundelse, når I sidder dér i jeres sækkestol fra Fatboy.

De ikoniske sækkestole blev designet af den finske designer Jukka Setälä i 1998 og siden opdaget af hollandske Alex Bergman, der har været med til at udbrede Fatboy til hele verden.

Sækkestolene fylder meget i Fatboys sortiment, men man må ikke glemme, at Fatboy også laver hængekøjer, lamper og meget andet. Så uanset om du er voksen, barn eller hund, har Fatboy noget til dig!

Du kan eksempelvis leje en af bådene i kanalerne en solrig efterårseftermiddag, pakke dig godt ind i dit varmeste tøj og spise en lækker middag på vandet. Der er mange lækre take away muligheder i København, som der ofte bliver tippet om herinde – der kan du nemt finde inspiration til din middag. Når først du har en smagfuld middag, nogle tæpper og varmt tøj på, kan du se solen gå ned over København fra vandet. Når mørket er faldet på, kan du tænde for Fatboys smarte Bolleke LED-lampe, som holder batteri i op til 20 timer. På den måde får du udnyttet Københavns udendørsfaciliteter, selv i efterårs- eller forårsmånederne.

Hos t.i.n.g shop opfordrer vi alle til at få det bedste og mest muligt ud af København. Der findes nemlig et væld af skønne områder, grønne parker, gratis arrangementer og meget mere – som bare venter på at blive oplevet og set af dig og dine nærmeste. Med en Fatboy under armen, er du også sikret den gode komfort, uanset hvad dit næste københavnereventyr bringer med sig.

Del artikel

Andre læser også