Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tag en ICF akkrediteret coaching uddannelse hos Expand

Af Jakob

Hos Expand Coaching Academy i København har du mulighed for at tage en coachuddannelse, som giver dig essentielle kompetencer, du kan bruge på din arbejdsplads til at skabe et motiverende arbejdsmiljø blandt dine medarbejdere. 

Annoncørbetalt indhold leveret af Expand

Derudover lærer du at anvende effektive værktøjer inden for executive coaching, der giver dig målbare resultater på den lange bane. 

Hvad skal du bruge coaching til i din rolle som leder?

Coaching er en metode, som du bl.a. kan anvende på din arbejdsplads til at motivere dine medarbejdere. 

Når du anvender coaching i din rolle som leder, handler det bl.a. om at være dygtig til at lytte og være spørgende overfor dine medarbejdere. Du skal fungere som en leder, der opfordrer dine medarbejdere til selv at finde frem til løsninger på de udfordringer, som de har – med din hjælp selvfølgelig. 

Coaching er på den måde en metode, som anvendes til at skabe motivation, ejerskab og flere innovative løsninger, fordi dine medarbejdere selv står med en stor del af ansvaret på arbejdspladsen. Som coachende leder er det netop vigtigt, at du træder et skridt tilbage og lader medarbejdere komme til, så det ikke kun er dine måder-at-gøre-tingene-på, som bliver anvendt. 

Når du anvender coaching i din rolle som leder handler det derfor om at lade dine medarbejdere selv finde frem til løsninger og svar. Det skaber et motiverende arbejdsmiljø på den lange bane.

Få styrket dit lederskab med en coachuddannelse

Arbejder du som leder, HR-medarbejder, direktør har du mulighed for at tage en professionel coachuddannelse i København, hvor du får styrket dit lederskab. 

Gennem uddannelsen får du konkrete værktøjer, der gør dig i stand til at stå mere styrket i din rolle som leder på din arbejdsplads. Samtidig bliver du bedre til at håndtere dine opgaver med personaleansvar, fordi du bliver i stand til at fremprovokere den reflektion hos den enkelte medarbejder, som virker for netop dem. 

Coaching er et vigtigt værktøj, der understøtter den enkelte medarbejders opgaveløsning og trivsel på arbejdspladsen. Gennem coaching kan du hjælpe dine medarbejdere med at finde frem til ressourcer, som de allerede besidder, men endnu ikke anvender. 

Det er nøglen til et godt arbejdsmiljø på arbejdspladsen!

Expand Coaching Academy i København

Siden 1998 har Expand haft et særligt fokus på at udvikle mennesker og organisationer med afsæt i det system, som vi alle er en del af. Det betyder, at læring foregår som en integreret del af det, som vi allerede laver. 

Coaching af både individer og teams foregår som en integreret del af den organisatoriske kontekst og ikke som noget, der foregår ved siden af. Det skaber de bedste forudsætninger for et godt arbejdsmiljø. 

Læs meget mere om Expand og deres coachuddannelser på deres hjemmeside. 

Del artikel

Andre læser også