MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Nemt og praktisk: Tag en københavnsk bybil med ud i det danske sommerland

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: SHARE NOW, PR
Foto: SHARE NOW, PR

Endelig er sommerferien her, og det er tid til at nyde friheden, roen og alle de skønne oplevelser, det danske sommerland har at byde på.

Selv om sommer i København er noget ganske særligt, er der mange gode grunde til at tage på udflugt fra byen og udforske alt det, som resten af landet har at byde på.

Alt fra badehoteller og hyggelige sommerhusområder til forlystelsesparker og charmerende gågader er tættere på, end du tror, og transporten dertil er tilmed både nem og bekvem.

Udforsk sommerlandet

Af og til kan det virke uoverskueligt at tage på tur ud af byen, hvis man ikke har egen bil, men sådan behøver det bestemt ikke at være.

Med bybilernes indtog er det nemlig blevet markant nemmere at leje en bil og køre af sted lige, når og hvor det passer dig.

Foto: SHARE NOW, PR

Du har sikkert spottet de smarte bybiler fra SHARE NOW rundt omkring i de københavnske gader.

Bybilerne er populære at benytte, når man skal fra A til B i byen, men de kan faktisk køre meget længere, end de fleste tror, og de kan med fordel benyttes, når man skal på sommerudflugt eller -ferie.

Vælg bil efter behov

SHARE NOW har flere forskellige biltyper, du kan vælge imellem, og de kan alle sammen lejes hurtigt og enkelt via bybilselskabets app.

Der er biler i flere størrelser og med både el og benzin, og det er således let at finde lige netop den, der passer til din udflugt.

Skal du med familien til BonBon-Land, kan I eksempelvis booke den rummelige BMW X1 og købe en 10-timerspakke, som lige nu og frem til 31. juli er på sommertilbud med priser fra 350 kroner*.

10-timerspakken kan også bruges, hvis du og vennerne vil køre en tur nordpå og mærke sommerstemningen i byer som Helsingør eller Hornbæk, for der er 150 km fri kørsel med i pakken.

Foto: SHARE NOW, PR

Mulighederne er mange, og SHARE NOW er ligeledes værd at benytte, hvis der er sommerhustur på programmet i ferien – lige meget, om det er i Skagen, på Fyn eller et helt tredje sted.

Man kan nemlig også leje en bybil i op til 30 dage og køre lige til døren.

Frem til 14. august er der tilbud på dagspakker, som gør det muligt at tage en af SHARE NOW’s biler med på sommerferie i Danmark i 5-14 dage til priser fra 380 kroner per dag**.

Du kan for eksempel leje den elektriske Fiat 500e i syv dage for bare 2.660 kr.

Antallet af inkluderede kilometer i din pakke afhænger af, hvor mange dage du lejer bilen, men der er helt sikkert en bil og et tilbud, som passer til dig og dine sommerplaner.

Sådan gør du

Vil du leje en af de smarte bybiler, skal du blot downloade SHARE NOW-appen og tilmelde dig.

Har du dit kørekort og kreditkort ved hånden, tager det kun tre minutter, inden du er klar til at finde en bil.

Det er ikke blot nemt og praktisk, men også fleksibelt, da du finder bilen tæt på, hvor du er, og du behøver ikke at booke den på forhånd.

Kan du dog bedst lide at være helt sikker på at have en bestemt type bil til rådighed på et særligt tidpunkt, er der mulighed for at forudbestille bybilen til sommerens udflugter lige her. Forudbestilling er endda ganske gratis.

Læs mere på share-now.com

*Standardpriserne for 10-timerspakken er fra 410-800 kr. Overkørte km og ekstra minutter faktureres efter prisliste på share-now.com/dk/da/pricing. Øvrige regler og vilkår gælder. Læs mere på share-now.com.

**Førpriserne for de nævnte bilmodeller: 4.100 kr. (5 dage, BMW X1), 2.945 kr. (7 dage, Fiat 500e). Din leje inkluderer Basisdækning (selvrisiko op til 5.000 kr.), strøm/benzin og parkering indenfor vores område. Overkørte km og ekstra minutter faktureres efter prisliste på share-now.com/dk/da/pricing. Øvrige regler og vilkår gælder. Læs mere på share-now.com.

Del artikel

Andre læser også