MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Tag en mini-skiferie på ”Copenhill” – uanset årstid!

Af Redaktionen

Er du typen, der godt gad at stå på ski eller snowboard, men bliver kuldskær bare ved tanken om skiferie? På ”Copenhill” på Amager kan du nemt tage en smagsprøve på skiferiekonceptet uden at forpligte dig til kolde omgivelser. Faktisk kan du gøre det om sommeren i bagende sol! Alt imens du oplever et unikt stykke arkitektur med pragtfuld udsigt over hele København. 

 Annoncør betalt indhold leveret af Thinggaard.dk

 

Arkitektonisk mesterværk og epicenter for udendørsaktiviteter

Hvad end det er i Norge, Frankrig, Østrig, Italien eller et helt andet sted, så kan det ikke underdrives, hvor stor en påvirkning af sjælen, bjergrige omgivelser har. Thinggaard.dk udbyder fantastiske skiferier i trygge rammer til ovenstående lokationer.

Der er dog andre mange gode grunde til at stå på ski. Dels at det er utrolig sjovt og forbrænder en hulens masse kalorier. Men også at det ligesom fællestræning og holdsport skaber højt humør og stærkt samvær og sammenhold.

Copenhill indfrier ønsket om at kunne stå på ski eller snowboard uden at skulle rejse til sneklædte bjerge. På Amager ligger det arkitektoniske mesterværk – et forbrændingsanlæg med en tør skibakke på dets skrånende side – opført i 2017 af den verdenskendte arkitekt Bjarne Ingles. Toppen af bakken præsenterer et formidabelt udsyn til Sverige og København.

 

Ikke kun ski

Copenhill tilbyder mange andre aktiviteter udover at stå på ski og snowboard. Man kan kælke uafhængigt af årstiden! Og så er der er på forbrændingsanlæggets skrånende side anlagt hike- og løberuter af varierende intensitet. Sidst men ikke mindst udgør Copenhills ene side verdens højeste klatrevæg, som tilbyder 10 ruter af forskellig sværhedsgrad. Copenhills hjemmeside påpeger dog, at ingen af ruterne er egnet for begyndere.

For mange er en kold øl (eller mange) efter dagens strabadser en stor del af det at stå på ski. Det koncept har de også forstået hos Copenhill, der naturligvis også inkluderer en afterski-bar for foden af bakken.

Del artikel

Andre læser også