ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tag fra København til padel tennis i Odense

Af Annoncør

Motion er godt for os alle, det ved vi. Mange vælger at få motion i de svedige træningscentre, som ligger rundt omkring i hele København. Det giver god motion, og kroppen kommer til at se fit ud, men specielt sjovt er det måske ikke, at gå fra maskine til maskine og straffe jern. Flere og flere vil gerne have det sociale med, og gerne et konkurrenceelement, der motiverer en til at kæmpe. Her giver sporten de rette betingelser for en sjov måde at komme i form på.

Padel tennis er den hurtigst voksende sportsgren i disse år. Her er der fart på og masser af udfordringer. Det er en sjov og livlig sport, hvor man virkelig får rørt sig. Hvis du skal en tur til Odense, så søg på Padel Odense. Her er masser af gode steder, hvor du kan udøve denne sjove sportsgren. Hos tipodense.dk kan du læse en artikel, der handler om disse steder, og der er adresser på dem alle, så er du i Odens og trænger til at røre dig, så tjek denne side ud.

Squash eller tennis?

Padel henter elementer fra både squash og tennis. Hvilken en af de to sportsgrene, der er mest af i padel, er svært at sige. Man kan jo sige at tennis var der først, så squash er på mange måder en viderebygning på tennis. Man padel henter altså elementer fra begge grene og giver et sjovt og krævende uptempo spil, der virkelig kan få dig til at bevæge dig. Der er fart på, og masser af muligheder for tricks og skru og andre finurligheder, der kan få din modstander til at kaste sig rundt, for at returnere din bold.

København kan også

Det er nu ikke bare i Odense at du kan spille padel tennis. Naturligvis er der også muligheder i København. Du kan helt sikkert hurtigt google dig frem til et par steder. Har du udstyret i orden? Du skal bruge et specielt padel bat, hvis du skal spille padel tennis. Din gamle tennisketcher kan du godt lade blive hjemme. Boldene i padel tennis er også lidt mindre, og hårdere end almindelige tennisbolde. Tjek det ud og køb det rigtige udstyr, hvis du vil kaste dig ud i denne mildt sagt hotte sport.

Den sociale dimension

Tennis har altid været en sport, hvor venner har mødtes og spillet et par sæt sammen. Det er en meget social sport. Det samme kan man sige om padel tennis. Om det er en ven eller en fremmed du spiller mod, så kan I være sikre på at blive rystet godt sammen med denne sport. Der bliver meget at snakke om når kampen er forbi.

Del artikel