Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Julemagi til søs: Tag på hyggeligt JuleCruise fra København til Oslo

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Tag på julecruise med Oslobåden. Foto: DFDS, PR
Tag på julecruise med Oslobåden. Foto: DFDS, PR

Julen er en magisk tid fuld af traditioner og hygge.

Men nogle gange har man brug for at bryde med traditionerne og fejre højtiden på en anden måde, end man plejer.

Drømmer du og familien eller kæresten om at holde juleaften på anderledes, afslappet og hyggelig vis i år og samtidig komme lidt væk fra byen?

Så kan I tage på JuleaftensCruise fra København til Oslo, og der er selvfølgelig sørget for det hele ombord.

Mærk julestemningen i Oslo

Lørdag 23. december sejler Oslobåden af sted fra København, og med kursen sat mod den norske hovedstad er der lagt op til en ganske særlig tur med masser af julestemning.

På Oslobåden er der selvfølgelig pyntet op i anledning af julen, lige som I vil kunne opleve Oslo klædt i lys og julestemning, når I ankommer om formiddagen 24. december.

I har en dag i den charmerende, norske by, hvor I kan nyde hinandens selskab og gaderne, som summer af jul, og I kan blandt andet besøge julemarkeder, stå på skøjter og spise godt.

Læs mere om jul i Oslo her.

Om eftermiddagen er der atter afgang mod København, og på hjemturen venter en juleaften, I sent vil glemme.

Der er sørget for julemiddag, pynt og juletræ samt et program fyldt med hyggelige aktiviteter – og mon ikke julemanden også kigger forbi og deler gaver ud til børnene, mens færgen sejler?

Slip for julestress og oprydning

Ved at fejre juleaften på et MiniCruise mellem København og Oslo, slipper I for julestress, oprydning og opvask, så I i stedet kan slappe af og nyde dagene til søs.

I køkkenet tilbereder Oslobådens dygtige kokke en traditionel julemiddag – selvfølgelig med mulighed for at tilvælge en lækker, plantebaseret menu, hvis I foretrækker det.

Julemenuen består af tre retter, og som det hører sig til, er der en mandelgave på højkant til den, som finder mandlen.

Der er desuden sørget for underholdning med blandt andet live-musik på turen samt gløgg, æbleskiver og julegodter til alle.

Morgenbuffeten på hjemrejsen er også inkluderet i prisen.

Juleudflugt i november eller december

Udover det hyggelige JuleaftensCruise sejler Oslobåden fra København flere dage i løbet af november og december, hvilket giver en oplagt mulighed for at tage en juleudflugt til Oslo.

Når I tilbringer en dag i Oslo, kan I få klaret nogle af julegaveindkøbene, eller I kan se jer omkring på de hyggelige julemarkeder, som byen har flere af.

Midt i Oslo finder I eksempelvis byens største julemarked, Jul i Vinterland, med skøjtebane og pariserhjul lige ved det populære shoppingstrøg Karl Johan Gate.

Der er også rig mulighed for at opleve vinterhyggen i den norske hovedstad samt udforske spændende steder som det spektakulære operahus, Akershus Fæstning og Slotsparken.

Vil I hygge jer indendøre, kan I besøge Nasjonalmuseet, som er Nordens største kunstmuseum beliggende på Aker Brygge, eller I kan tage turen til MUNCH-museet for at opleve Edvard Munchs fantastiske malerier.

Der er meget at tage sig til i Oslo – også i den søde juletid.

Læs mere om vinter i Oslo her.

Del artikel

Andre læser også