MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Tag på Blokhus camping – og nyd vestkysten

Af Redaktionen

Skal du på campingtur med kæresten, familien eller vennerne?

En tur på Blokhus camping er en genial måde at nyde alt, der hedder camping, natur og hygge.

Her behøver du ikke at rejse i mange timer eller bruge en formue, før du kan få en dejlig ferie, hvor hyggen er i top.

Vil du høre mere om, hvorfor Blokhus camping i en feriepark er genial? Så følg med lige her nedenfor.

I finder nemt overnatning i en feriepark, der passer perfekt til jeres behov

Vælger du en feriepark som for eksempel Jambo feriepark, der har en god beliggenhed og giver mulighed for camping i Blokhus, får du masser af muligheder.

I en feriepark kan du leje dig ind i en hytte, på et hotelværelse og endda også en campingvogn – og så er der selvfølgelig den klassiske mulighed for selv at hamre teltpløkkerne i eller trække campingvognen ind på den tildelte plads.

Hvad end du er alene, med din eneste ene, med dine børn eller med nogle gode venner, så får du mulighed for at skabe din helt egen campingoplevelse i Blokhus.

Få naturen helt for dig selv – tag afsted på de rigtige tidspunkter

En af de helt store fordele ved camping i Blokhus er, at du er tæt på den danske vestkyst. Her kan du nyde lange gåture ved havet, og hvis du er frisk, kan det være, du også har lyst til et dyp i havet. 

Vælger du et knap så travlt tidspunkt på året, kan du måske endda være heldig, at du har de fleste naturområder helt for dig selv.

Så er der masser af tid til at grille pølser på engangsgrillen, riste skumfiduser ved bålet, lave sandskulpturer på stranden og dyppe tæerne i vandkanten. 

Blokhus camping er en løsning hele året rundt – og selv uden for sæsonen med grå og kolde dage, er der intet som at blive blæst godt igennem på en rask gåtur i den smukke natur. 

På campingferie er alt du skal bruge i nærheden

Vælger du at tage på camping i Blokhus i en feriepark, er du helt dækket ind, når det kommer til badeværelser, underholdning og indkøb.

I en feriepark har du nemlig alt, du skal bruge, lige i nærheden.

Du skal ikke selv tage hele viktualieskabet med dig i tasken, for i en feriepark finder du helt sikkert et supermarked lige i nærheden, du kan handle i (eller en hyggelig café eller restaurant, hvis I gerne vil slappe af og slippe for madlavning!). 

Det samme gælder badeværelser, som er helt essentielle, hvis du er på Blokhus camping i telt. Her er der rengjorte badeværelser, som du kan tilgå døgnet rundt – det gør det hele lidt nemmere, ikke?

Del artikel

Andre læser også