ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tag på forårstur til København

Af Annoncør

Er det ved at være tiltrængt hjemme hos dig, at holde lidt ferie? Måske lever du eller I et travlt liv med masser af planer på programmet hver eneste dag. Det kan ofte resultere i at man bliver lidt udkørt, og måske glemmer sig selv en smule. Men hvad er bedre end at holde en lille ferie? Hvis det ikke er muligt med en hel uge sydpå, så kan du eller I måske overveje en forlænget weekend i hele Danmarks hovedstad. Nu nærmer årets måske allersmukkeste årstid sig, og det betyder masser af spændende oplevelser i vente i skønne København.

Forårsfornemmelser i hovedstaden

For mange mennesker betyder foråret i Danmark, begyndelsen på noget nyt. Det er ikke for sjov, at mange mennesker snakker om, hvordan de kan mærke foråret, er på vej. For den blomstrende årstid, giver nemlig glæde og håb for mange. Når vejret bliver mildere, fuglene synger og blomsterne begynder at titte frem, så er der bare noget magisk i luften. I København, kan man nemt se, at byen liver endnu mere op på denne årstid. Én af de ting man absolut ikke må misse, er selvfølgelig de betagende gåture i byen, hvor man eksempelvis kan se kirsebærtræernes udspring. Bispebjerg Kirkegård, er blandt andet et fabelagtigt sted at nyde dette syn henne. 

Nyd at være udendørs i København

Det gælder om at befinde sig udendørs, når vejret er indbydende. Af spændende udendørsaktiviteter, kan man eksempelvis hoppe på en båd og tage på kanalrundfart. Her findes der forskellige muligheder, alt efter hvad man er til. 

Book et dejligt overnatningssted

Det hører selvfølgelig med sig, at man har et skønt sted at sove, når man holder ferie. I København, er der heldigvis rigeligt med muligheder for at få opfyldt dette ønske. Efter en lang dag med oplevelser, kan det være rart at vende tilbage til eksempelvis et hotel, hvor man kan slappe af med en god bog, lidt tv eller fodbold. Vælg gerne et centralt overnatningssted, hvis du eller I ved, I kommer til at bruge masser af tid på at udforske byen. 

Must-see seværdighederne

Hvis du eller din medrejsende ikke rejser til København så ofte, så er der selvfølgelig nogle seværdigheder, som I bør skrive jer bag øret. Hvis I skal bruge det meste af tiden udendørs, så kan i for eksempel besøge Christianshavn, hvor i eventuelt kan spise frokost. Christiania er absolut også et must, særligt når vejret er skønt. Den Lille Havfrue, er naturligvis også et af Københavns kendte landmarks, som man kan overveje på sin sightseeing-liste. Har man et stort shopping-gen, så er der altså også noget over at gå at ose på Strøget, mens man betager alle menneskerne. Nyd eventuelt en kop kaffe på en af de hyggelige cafeer i eller omkring denne gade. 

Del artikel