ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Så nemt kan det gøres: Tag på skønne sommerudflugter fra København i en smart bybil

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR, SHARE NOW
Foto: PR, SHARE NOW

København er dejlig om sommeren, men når man har ferie, kan det også være skønt at tage på udflugt fra byen og se noget nyt.

Når solen bager, og temperaturerne nærmer sig de 30 grader, søger mange københavnere mod de lækre strande nord for byen eller mod hyggelige sommer-spots som Dragør og Dyrehaven. Måske har du og vennerne planer om det samme?

Næste gang I vil ud på sommereventyr og trænger til en tur ud af byen, kan I tage en københavnsk bybil med og komme nemt rundt i sommerlandet.

Sæt kurs mod de gode oplevelser

Du har sikkert spottet de smarte bybiler fra SHARE NOW rundt omkring i de københavnske gader.

Bybilerne er populære at benytte, når man eksempelvis skal fra et brokvarter til et andet, men de kan faktisk køre meget længere og må gerne tages med på ture rundt omkring i landet.

Du kan finde en bybil tæt på, hvor du bor, og herfra kan du køre ud og samle vennerne op, inden I sætter kursen mod sommeroplevelserne.

Arkivfoto

Er det Dragør I sigter mod, kan I køre forbi Amager Strandpark på vejen for at tage en dukkert.

Herefter kan I suse af sted til den hyggelige, gamle fiskerby, parkere bybilen og spise en is eller kigge på butikker, før turen atter går mod centrum.

I sommerhus eller på stranden med vennerne

I kan også tage på længere ture – for eksempel til Sjællands nordkyst, hvor sommerbyer som Gilleleje, Tisvilde og Hornbæk lokker med nogle af landets bedste sandstrande og skøn feriestemning.

Det er sågar muligt at tage en bybil med i sommerhus – lige meget om I skal holde ferie på Falster, Fyn eller i Skagen.

Man kan nemlig leje en bybil i op til 30 dage og køre lige til døren.

Foto: PR, SHARE NOW

SHARE NOW har flere forskellige biltyper med både el og benzin, og det er derfor let at finde lige netop den, der passer til jeres udflugt.

Er det dig og veninden, der skal på strandtur, kan I med fordel vælge en lille bil som den elektriske Fiat 500e, men er I en flok venner, der skal af sted til sommerhuset, kan det være mere bekvemt at booke en mere rummelig bybil som BMW X1.

Sådan gør du

Vil du leje en af de smarte bybiler, skal du blot downloade SHARE NOW-appen og tilmelde dig.

Har du dit kørekort og kreditkort ved hånden, tager det kun tre minutter, inden du er klar til at finde en bil.

Det er ikke blot nemt og praktisk, men også fleksibelt, da du finder bilen tæt på, hvor du er, og du behøver ikke at booke den på forhånd.

Kan du bedst lide at være helt sikker på at have en bestemt type bil til rådighed på et særligt tidpunkt, er der mulighed for at forudbestille bybilen til sommerens udflugter. Forudbestilling er endda ganske gratis.

Læs mere på share-now.com

Del artikel