ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tag på steak restaurant i Christianshavn

Af Annoncør

Ved du, hvor din næste store madoplevelse skal finde sted? Så sæt dine øjne på stilke nu. Der er nemlig spisesteder i massevis, ikke mindst når det gælder København. Derfor kan det også være svært at bestemme sig for, præcis hvor man skal tage hen. Men blandt de mange muligheder findes der nogle evige klassikere, der både kan give dig skønne smagsoplevelser og hyggelige omgivelser. Det gælder blandt andet for steak restauranten Asador.

Derfor skal du spise middag her

Der er som sagt ingen mangel på muligheder for kulinariske oplevelser. Det betyder dog ikke, at de alle vil være lige gode eller vil falde i alles smag. På steak restaurant kan du dog stort set altid finde noget, du kan lide, hvis bare du er til kød.

Nogle af de ting, der er på menuen, er:

  • Saftige argentinske bøffer
  • Mør, langtidsbraiseret lam
  • Kylling til dig, der ikke er til rødt kød
  • Og stegt laks

På den måde er der altså noget for næsten hver en smag. Alle retter laves selvfølgelig efter de bedste principper, så du kan få de bedste retter på tallerkenen.

Tag på date

Det er i øvrigt en skøn, romantisk restaurant, som du så absolut kan vælge at besøge, hvis du skal på date. I Christianshavn er du selvfølgelig aldrig langt fra vandet, men på netop dette spisested kan du nærmest høre bølgerne skvulpe mod kajen. Stedet ligger nemlig ganske tæt på havnen.

Den 14. februar kan du desuden få en lækker valentinesmiddag, hvis middagen skal være særligt romantisk. 

Her er selvfølgelig hyggeligt at være, og så kan du i øvrigt nyde fantastisk mad i selskab med én, du særligt godt kan lide. Hvis du derfor vil have en date i de bedst mulige omgivelser, så skal du da bare booke et bord med det samme.

Del artikel