ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tag på storbyferie i København inden du skal ud at rejse

Af Annoncør

Overvejer du at booke din næste ferie indenfor den nærmeste fremtid? Med det ofte ret så ustadige vejr i Danmark, kan det nemt friste med en rejse til varmere himmelstrøg. Der er heldigvis mange muligheder i forhold til lufthavne, man kan rejse fra i Danmark, men særligt København lokker mange mennesker til. Det er naturligvis fordi at rejse mulighederne er flere derfra. Men hvis man alligevel skal rejse fra CPH Lufthavn, så bør man altså tage et par dage i hovedstaden. Læs med her. 

Du kan nå en masse på kort tid i København

København er måske Danmarks fedeste by at være turist i. Selvom man måske kun har en enkelt eller to overnatninger i hovedstaden, så kan man altså nå meget på den tid, man er der. Og dette er uanset, om man er på besøg i efteråret, vinteren, foråret eller om sommeren. For eksempel, kan man på et døgn nå et besøg i Tivoli. Når det er jul og eksempelvis Halloween, er der pyntet op i Tivoli, og det er en oplevelse i sig selv. Også selvom, man ikke prøver diverse rutsjebaner. 

Man bør bestemt også tage en gåtur på både Strøget og i forskellige parker. Er man interesseret i historie, så er der rig mulighed for at blive klogere på denne igennem for eksempel de mange museer i København. Der skal selvfølgelig også være plads til at få noget lækkert og spise, derfor bør man eksempelvis besøge Reffen, hvor der ligger mange streetfood steder. Ellers, kan man også tage en bid mad på en af de mange andre hyggelige cafeer eller restauranter.

Råd til rejsen

Det koster noget at rejse. Måske du eller I, allerede penge til turen, eller måske overvejer at tage et lån. Hvis sidstnævnte er i overvejelserne, så er det vigtigt at tænke sig godt om. Lån penge billigt via linket, men husk også at læse alle betingelserne igennem. Hvis der mangler nogle penge til rejsen til København og udlandet, så er det måske en god idé at begynde at spare op allerede nu. Ellers er der måske andre muligheder, for at finde pengene. Der er desuden penge at spare på turen, hvis man vælger billigere hotelstandard for eksempel. 

Praktisk beliggende i forhold til lufthavnen

København har den fantastiske beliggenhed, at man både kan tage et direkte tog eller metro ud til lufthavnen. Turen er forholdsvist kort, men enormt nem at finde ud af. Så bor man centralt i København, så er man ikke langt fra enten tog eller metro, så man kan nå ud i lufthavnen på kort tid. Hvis man eksempelvis rejser fra en anden del af Jylland mod København, og måske har et fly om aftenen, så kan jo bruge dagen på at udforske byen. Det smarte er nemlig, at der er flere steder, man kan lægge sin bagage for dagen eller nogle timer. Dette kan gøres mod betaling, og så slipper man for at slæbe rundt på den hele dagen.

Del artikel