Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tag på weekendtur til London

Af Annoncør

Har du en forlænget weekend eller vil du bare gerne opleve noget særligt, og stadig være tilbage på arbejdet om mandagen? Så tag på en kort visit til London. Det er både tæt på, billigt at rejse til go fantastisk at opleve. Læs mere om London i denne oversigt. 

Fodbold

Hvis man skulle vælge et centrum for fodbolden, er det svært at komme udenom London. Ingen by i verden kan prale af lige så mange topklubber. Man kan i flæng nævne Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham og mange flere. Derfor er det også populært for danskere at tage på Fodboldrejser til Chelsea og nyde stemningen på stadion og ikke mindst det gode spil fra nogle af verdens bedste spillere. De fleste kampe spilles i weekenden og kan derfor nemt kombineres med en weekendtur

Et strejf af det kongelige

Hvad ville London være uden et strejf af det kongelige? Nok en lille smule mindre interessant. London har i næsten 1.000 år været hjemsted for den engelske monark og det kan ses på byen. London er en by uden et egentligt midtpunkt, men Buckingham Palace må være én af kandidaterne til et åndeligt midtpunkt for byen. Tag på sightseeing i kongeslottet eller gå en tur i nogle af de omkringliggende parker – som i mange tilfælde er opkaldt efter tidligere konger og dronninger.

Mad fra hele verden

London er en vaskeægte smeltedigel og der stort set ikke en madkultur, som ikke er repræsenteret i London. Det er altså en by, som enhver madelsker er nødt til at besøge – selv hvis det kun er for en weekend. Herfra kan du smage på hele verden, om det så er indisk, traditionelt britisk, fransk, amerikansk og meget mere – ja, også dansk. Så tag den gode appetit med dig i kufferten og nyd den fantistisk mad på din weekendtur til London.

Del artikel

Andre læser også