MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Ud af huset: Her er de bedste takeaway nytårsmenuer i København 2024

Af Redaktionen
Bouillon. Foto PR
Bouillon. Foto PR

Info: Denne artikel indeholder reklamelinks – nogle af stederne på listen har betalt for at få deres bookinginformationer med i artiklen. 

Årets sidste aften er lige om hjørnet, og du kan snildt slippe for indkøb og madlavning ved at bestille en lækker nytårsmenu som takeaway i København 2024.

Vi har fundet de bedste her.

Godt nytår!

DiningSix. Foto PR

DiningSix

Hos DiningSix er du altid i godt selskab – især når det gælder nytårsaften!

Med deres lækre 3-retters nytårsmenu får du en smagfuld oplevelse, der er nem at tilberede og sikrer, at du kan bruge tiden med gæsterne frem for i køkkenet.

De dygtige restauratører fra DiningSix gør det nemt at imponere, så du kan nyde aftenen uden besvær – og med detaljerede “step-by-step” video guides bliver madlavningen ligetil og sjov.

Menuen er nøje sammensat til at imponere: Start med en hummerbisque med asiatiske smagsnuancer og fyldte pastamedaljoner med torsk og jomfruhummer.

Hovedretten består af rosastegt oksemørbrad med gruyère-kartoffelgratin og en intens portvinsglace med et strejf af trøffel. Slut aftenen af med en cremet chokolademousse i tre lag med passionsfrugt-coulis og sprød Oreo-crumble – en uimodståelig afslutning på årets sidste aften.

Det er også muligt at få menuen i en vegetarisk udgave.

DiningSix står bag en række velkendte restaurantkoncepter som KöD, Keyser Social, Basso, Feed Bistro og Cinco.

Sidste år ville hele 94% anbefale menuen til en ven.

Pris: 325 kr. pr. kuvert

Afhentning i København K, København NV og Glostrup eller leveret lige til døren

BESTIL DIN NYTÅRSMENU FRA DININGSIX HER.

Madklubben. Foto PR

Madklubben

Sæt prikken over i’et på din nytårsaften med en catering nytårsmenu fra Madklubben, der er udviklet af et gastronomisk team.

Madklubben har sørget for en menu med små, raffinerede overraskelser undervejs og udsøgte råvarer som hummer, oksemørbrad, helleflynder og meget andet, som kræver minimal tilberedning, så du kan nyde aftenen med dine gæster.

Menuen fås i tre varianter: Klassisk, pescetarisk eller vegetarisk.

Menuerne findes både i 3- og 4-retters versioner.

Priser fra 375 kr. per. person.

Madklubben kan levere til døren i hele landet, men du kan også afhente på udvalgte lokationer i København, på Frederiksberg, Amager, Lyngby og Herlev, samt i Aarhus, Odense og Esbjerg.

Madklubbens sommelierer og cocktail-udviklere har tilmed sørget for vin og drinksanbefalinger til menuen, som du kan finde på deres hjemmeside.

BOOK DIN TAKEAWAY NYTÅRSMENU FRA MADKLUBBEN HER.

John & Woo. Foto PR

John & Woo og John’s

Nyd årets nytårsmenu fra John & Woo, der er beliggende i Nordhavn og på Amager.

I år byder de på en dejlig 4-retters menu:

FORRET
Hummerbisque
Rimmet kammusling
Brød & smør

MELLEMRET
Laksetatar
Vendt med citronolie, rødløg, purløg og dild, og toppet med chilimayo

HOVEDRET
Oksemørbrad
Pommes Anna, glaserede gulerødder & svampe
Karl-Johan sauce

DESSERT
Gateau Marcel
Creme anglaise & bærkompot

Pris pr. person: 500 kr.

Maks 150 kuverter pr. restaurant. Bestilling via telefon eller mail:

Johns-Amager: 31 51 74 00 / info@johns-amager.dk
John & Woo Nordhavn: 50 70 00 37 / nordhavn@johnogwoo.dk

Ved afhentning vil der blive udleveret en grundig vejledning til opvarmning og anretning.

Afhentning foregår d. 31. december fra kl. 12-15. NB! Afhentning sker i den restaurant, det er bestilt hos.

LÆS MERE OM JOHN & WOO OG JOHN’S HER.

Møntergade. Foto PR

Restaurant Møntergade

Møntergade har i år sammensat en festlig og delikat nytårsmenu til årets sidste aften.

Og de har taget hånd om det hele, så I blot med et minimum af forberedelse kan sætte jer til bords.

Nytårsmenu 4 retter:

Paté de campagne med andelever og sort trompethat med cornichon, selleriremoulade og baguette

Hummersuppe med dariole af torsk og hummer

Kalvemørbrad med løg tarte tatin og trøffelsauce

Mandelbagt pære med saltkaramel og mere pære

Pris: 595 kr. Mulighed for tilkøb af Caviar (195 kr.) og kransekage (50 kr.)

Vine og Champagne
De åbner vinkælderen og tilbyder spændende vine og champagne, som passer perfekt til nytårsmenuen og til favorable nytårspriser.

Vine og champagne kan købes på dagen ved afhentning af nytårsmenuen.

Afhentning af menuen og vine foregår nytårsdag d. 31. december mellem kl. 11.30-14.30 fra Møntergades banquet på adressen Sjæleboderne 4, 1122 København K – lige rundt om hjørnet fra restauranten.

BOOK DIN NYTÅRSMENU FRA MØNTERGADE HER.

Dabba. Foto PR

Dabba

DABBA er et nyt, friskt pust til cateringscenen i København.

De aarhuskendte DABBA har taget alt deres erfaring med fra smilets by og skabt en knivskarp nytårsmenu, perfekt til at gøre din aften ekstra speciel!

Menuen består af 3 retter og 1 snack for 465,- pr. kuvert, og fås både i en klassisk og vegetarisk udgave.

Den klassiske nytårsmenu inkluderer:

• Snacks: Ægte caviar i sprøde vaffelcones med cremefraiche, skalotteløg, urter og et strejf af chili
• Forret: Aromatisk asiatisk hummersuppe med skaldyrsdumplings og friske urter
• Hovedret: Oksemørbrad med trøffel-pomme duchesse, portvinssauce, brændte løg og efterårsgrønt
• Dessert: Kokoskage med rombraiseret ananas, tonkacreme, mørk karamel og lime-myntegranité

Pris: 465 kr. pr. kuvert

DABBA tilbyder desuden tilkøb af lækre vine, natmad eller kransekagen til, når der skal skåles til midnat.

DABBA leverer med cykelbud i udvalgte postnumre 0900 og 2900, og afhentning foregår ved DABBAS hovedkvarter på Emdrupvej 26, 2100 København Ø.

BOOK DIN NYTÅRSMENU FRA DABBA HER.

Bouillon. Foto PR

Bouillon

Lad forklædet hænge på sin plads og brug i stedet din tid på at lægge neglelak og puste serpentiner, for Bouillon fikser nytårsmiddagen for dig. 

Det eneste, du skal gøre, er at bestille menuen, hente den i en restaurant nær dig nytårsdag og varme maden op til dine gæster om aftenen. Vi tilbereder alt for dig.

Bouillons klassiske franske 3-retters nytårsmenu byder på cremet lakserillette med sprøde salater og dild til forret, dernæst en hovedret bestående af tournedos af oksemørbrad, pommes Anna, haricots verts og rødvinssauce og sidst, men ikke mindst, chokoladekage med crème anglaise og syltede blommer til dessert. Der følger nybagt surdejsbrød og smør fra Bretagne med. 

Pris: 239 kr. inkl. bestillingsgebyr

Afhentning foregår på Bouillon, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg.

BESTIL DIN NYTÅRSMENU FRA BOUILLON HER.

Skagen Fiskerestaurant. Foto PR

Skagen Fiskerestaurant

Nytårsmaden skal være smuk og velsmagende, vinglassene skal fyldes med de bedste vine og det fine tøj skal findes frem. Nytårsfesten starter ved bordet og maden.

Med fokus på de gode råvarer har Thomas Castberg i år udviklet en nytårsmenu med fokus på de gode og friske råvarer, en let håndtering i køkkenet og en garanti for en smagsoplevelse.

Menuen er let at gå til og giver dig tid med dine gæster.

Menuen består af:

Appetizer: Røget Skagen Salmon med syrnet fløde og kaviar
Forret: Rimmet kuller med dild og græskar
Hovedret: Dansk kalv med kirsebær, bagt selleri, kartoffelpuré og portvinssauce
Dessert: Chokolademousse med syltede havtorn og rosensirup 

Pris: 425 kr. pr. person

Det er også muligt at købe:

Skaldyrsfad ’Skagen Style’: Jomfruhummere, krabbekløer, Skagen ’pil-selv’ rejer og dampede muslinger. Hertil urte-mayo og aioli 

Pris: 525 kr. pr. person 

Årets nytårs Champagne: Skagen Champagne Brut, Yvonne Seier Christensen

Pris: 425 kr. pr. flaske

Nytårsmenuen skal afhentes d. 31. december fra kl. 10.30-14.00 på Skagen Fiskerestaurant Illum ROOFTOP.

BESTIL DIN NYTÅRSMENU FRA SKAGEN FISKERESTAURANT HER.

Timm Vladimirs Køkken. Foto PR

Timm Vladimirs Køkken

Det er nemt at imponere dine middagsgæster, når du vælger en nytårsmenu fra Timm Vladimirs Køkken.

Med en helstøbt menu mangler festmiddagen bare det sidste touch.

Som vært kan du derfor gå nytåret i møde i ro og mag og bruge tiden på dine gæster – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  • Cocktail: Gin, citron og timian – toppet med danskvand og dehydreret lime. 
  • Snack: Krustader med jordskokkepuré og trøffel. 
  • Forret: Muslingebisque med hummerravioli og sprød “disc” vendt i urtestøv. 
  • Hovedret: Oksefilet, kartoffelkompot med vesterhavsost, glaseret gulerod i gastrik, vol-au-vent med cremede svampe og solsikkeskud, gulerodspuré og sherrysauce med syltede sennepskorn. 
  • Dessert: Panna cotta-creme med solbær i mørdejstærte, romsyltede solbær med vanilje og chokoladespåner med gulddrys 

Menuen fås også i vegetarisk udgave 

Pris: 495,- for 4 retter og velkomstcocktail. 

Afhentning: Skolegade 19, 2500 Valby eller Raffinaderivej 10F, 2300 København S

Levering: Der er også mulighed for levering lige til døren. 

BESTIL DIN NYTÅRSMENU FRA TIMM VLADIMIRS KØKKEN HER.

GAARDEN. Foto PR

GAARDEN

Lad GAARDEN stå for nytårsmenuen, så din nytårsaften bliver nem, lækker og hyggelig!

I år tilbyder GAARDEN en klassisk og lækker nytårsmenu ud af huset, så du blot skal koncentrere dig om at nyde årets sidste aften med dine gæster.

Køkkenet på GAARDEN har lavet tre suveræne retter, som blot skal have den sidste hånd lagt på i dit eget køkken. Når du henter maden, får du en udførlig guide med enkle instrukser til de sidste trin. 

NYTÅRSMENU

Forret: Ådal-ørred med kærnemælkssauce, friske æbler og saltet selleri. Surdejsbrød og smør.

Hovedret: Beef Wellington med svampe og skinke, serveret med pommes fondant og rødvinssauce. Tilkøb trøffel: 95,-

Dessert: Gateau Marcel-chokoladekage med Felchlin-chokolade

Kransekage

Pris pr. kuvert: 495,-

Sidste frist for bestilling: 26. december kl. 12.

Tilkøb vin:  

2022 Riesling, Weingut Burg Ravensburg, Baden
Mineralsk og frisk med noter af citrusfrugter og ferskner – 200,- 

2022 Barbera d´Alba, Vino Arte Bellezza, Piemonte
Fyldig, afbalanceret og blød tekstur med frugtige nuancer af kirsebær, vanilje og timian – 180,-

Champagne Carte Blanche, Bernard RemyKlassisk champagne med tre års flaskelagring og et sprødt udtryk med noter af honning og citrus – 350,- 

BESTIL DIN NYTÅRSMENU FRA GAARDEN HER.

Del artikel


Top 3 i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien