Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Ud af huset: Her er de bedste takeaway nytårsmenuer i København 2023

Af Redaktionen
Nytårscatering fra Meyers. Foto PR
Nytårscatering fra Meyers. Foto PR

Info: Denne artikel indeholder reklamelinks – nogle af stederne på listen har betalt for at få deres bookinginformationer med i artiklen. 

Årets sidste aften er lige om hjørnet, og du kan snildt slippe for indkøb og madlavning ved at bestille en lækker nytårsmenu som takeaway i København 2023.

Vi har fundet 10 af de bedste her.

Godt nytår!

DiningSix. Foto PR

DiningSix

DiningSix sørger igen for, at du kommer smagfuldt ind i det nye år.

De garvede restauratører tilbyder, traditionen tro, en tre-retters nytårsmenu, som du kan tilberede med hænderne på ryggen… Det er i hvert fald dejligt nemt at gå til!

DiningSix har endda været så flinke at lave udførlige “step-by-step” video guides, som du kan se mens du er i køkkenet.

Menuen byder i år på nytårstorsk i cremet hummerbisque, helstegt oksemørbrad med reduceret okseglace og sidst, men bestemt ikke mindst – luftig cheesecake med syrlig hindbærcoulis. Det er også muligt at få menuen i en vegetarisk udgave.

De tre retter kan du få for 325 per nytårsnæse.

Så er der måske også råd til en bordbombe og et par sikkerhedsbriller?

DiningSix står bag en række velkendte restaurantkoncepter som KöDKeyser SocialBasso og sidst tilkomne Cinco, der også snart åbner i København. 

BESTIL DIN NYTÅRSMENU FRA DININGSIX HER.

Meyers. Foto PR

Meyers

Nytårsaften gør Meyers en dyd ud af at skabe en helt særlig fest med alt, hvad der hører til. Nytårsmaden skal være smuk og velsmagende, vinglasset skal fyldes med de bedste vine, og det fineste skrud skal frem fra skabet. Giv dit nytårsbord lige så meget opmærksomhed – nytårsfesten starter nemlig ved bordet og maden.

Meyers kokke har igen i år udviklet et brag af en nytårsmenu, der sætter et mindeværdigt punktum for 2023. Med råvarer fra øverste hylde og finesse og håndværk hele vejen fra første til sidste bid, er du sikker på, at dine nytårsgæster går imponerede og mætte fra bordet.  

Det er nemt og lige til at bestille maden til nytår udefra, så du kan befri festkjolen fra forklædet og i stedet bruge aftenen ved bordet sammen dine gæster på årets sidste aften. 

Nytårsmenuen fås både som 3- og 4-retters menu, der tallerkenanrettes. Derudover kan du bestille en række tilvalg, hvad enten I har brug for ekstra småretter på bordet, appetizers til dronningens nytårstale eller kransekagen til klokken tolv. 

Menuerne fås både som klassisk og vegetarisk, og kan også kombineres. 

Nytårsmenuen fås i både 3- og 4-retters version. Menuen leveres til døren i hele landet, dog kun brofaste øer.  

Priser fra 399 kr. per person.

BESTIL NYTÅRSMENU FRA MEYERS.

Madklubben. Foto PR

Madklubben 

Madklubben har i år sammensat en catering nytårsmenu, med fokus på at holde traditioner i hævd og stadig udfordre dine smagsløg. Årets menu findes i tre forskellige variationer. Derfor er der en nytårsmenu til dig uanset, om du ønsker en klassisk, pescetarisk- eller vegetarisk menu som årets sidste måltid.  

Menuen består af enten tre eller fire retter. Vi følger den klassiske opbygning med forret, mellemret, hovedret og dessert. Du kan kombinere, som du vil, mellem den klassiske, pescetar og vegetar-udgaven af menuen.  

Priser fra 375 kr. per person. 

Nytårsmenuerne kan afhentes i næsten hele landet – I København på Frederiksberg og Amager, samt Lyngby, Herlev, Aarhus, Esbjerg og Odense.  

Vil du have styr på nytårsmaden i god tid, kan du de fleste steder afhente allerede d. 30. december. 

SE MENUEN FRA MADKLUBBEN OG BESTIL HER.

John & Woo. Foto PR

John & Woo

Nyd årets nytårsmenu fra John & Woo, der er beliggende i Nordhavn og på Amager.

4-retters menu:

Forret:
Hummerbisque
Rimet kammusling – urter julienne – brød & smør

Mellemret:
Laksetatar vendt med citronolie – rødløg – purløg & dild og toppet med chilimayo

Hovedret:
Oksemørbrad 
Pommes Anna – glaserede gulerødder & svampe – Karl Johan-sauce

Dessert:
Gateau Marcel
Crème Anglaise – bærkompot

Pris per person: 445 kr.

Ved afhentning vil der blive udleveret grundig vejledning til opvarmning.

Booking via telefon eller mail.
Amager: Tlf: 31 51 74 00 info@johnogwoo.dk. Nordhavn: Tlf: 50 70 00 37 nordhavn@johnogwoo.dk

LÆS MERE OM JOHN & WOO HER.

Nimb at Home. Foto PR

Nimb at Home

Orker du ikke at spise ude? Så er her et godt alternativ.

Nimb at Home er et kulinarisk stjernedrys på din nytårsaften, hvor de har gjort alle forberedelserne, og du blot skal varme og anrette maden.

Menuen er sammensat af Nimbs dygtige kokke, og kun de bedste råvarer har fundet vej til tallerkenen som garanti for en ægte Nimb-oplevelse “at home”.

Voksne:

SNACKS
Grissini med artiskokcreme, syltede babyferskener & røgede mandler

FORRET
Nimbs nytårstorsk: Torsketerrine med sennep, rødbeder og cremet kartoffelmos med bakskuld

MELLEMSERVERING
Stegte kammuslinger med jordskokker, syltede løg og Gastro Unika-kaviar GOLD – hertil en cremet hummerbisque

HOVEDRET
Stegt kalvemørbrad med selleripuré, farserede morkler, syltede bøgehatte og Pommes Anna – serveres med trøffelskysauce

DESSERT
Cakenhagens “orangeguldbar” på mælkechokolade med passionsfrugt og appelsin

SØDT
Kransekage

Pris: 795 kr. 

Børn:

SNACKS
Grissini med artiskokcreme, syltede babyferskner & røgede mandler

FORRET
Bagt laks med agurker, gulerødder og urtedressing

HOVEDRET
Børnebøf på spyd med stegte kartofler og bearnaisecreme

DESSERT
Cakenhagens “orangeguldbar” på mælkechokolade med passionsfrugt og appelsin

Pris: 295 kr.

Menuen hentes den 31. december på H. C. Andersens Blvd. 22, 1553 København V i det tidsrum, der er angivet på kvitteringen.
Sammen med maden udleveres en lille guide til anretning.

BESTIL FRA NIMB AT HOME HER.

Cakenhagen. Foto PR

Cakenhagen

Hvis du ikke kan komme til Cakenhagen – så må Cakenhagen komme til dig.

Få lidt ekstra forkælelse næste gang du har inviteret gæster til fødselsdag, fest, middagsselskab eller noget helt fjerde. Cakenhagen leverer også sød mødeforplejning til virksomheder.

  • Banankage 8 pers. – 300 kr.
  • Æbletærte 10 pers. – 300 kr.
  • Gâteau Marcel 10 pers. –  690 kr.
  • Bærlagkage 10 pers. – 690 kr.
  • Macaron – 15 kr.
  • Miniflødebolle – 19 kr.
  • Fyldt chokolade – 12 kr. 

Bestil din kage senest 3 dage før på cakenhagen@nimb.dk

LÆS MERE OM CAKENHAGEN TAKEAWAY HER.

SVOVL. Foto PR

SVOVL

Hent din nytårsmenu på Østerbro fra gourmetkokken, Rasmus Kjær, der tidligere er kåret til Årets kok i Danmark.

NYTÅRSMENU – SOCIAL DINING STYLE

  • Tatar af islandsk laks rørt med avokado og økologisk creme fraiche.
  • Spyd med gambasrejer, lime og aioli.
  • Plukket torsk med fennikel og knust hasselnød.
  • Tynde skiver god skinke fra Spanien.
  • Kikærtepuré med ristede græskarkerner og god olivenolie.
  • Melon med koriander og dehydreret tomat.
  • Irsk okseflank med masser af krydderurter.
  • Kraftig trøffel sauce med syltede sennepskorn og skalotter.
  • Bønnesalat med syltede rødløg og sennepskorn.
  • Sprød blomkål med persillepesto og parmesan.
  • Mazarintærte med syltet appelsin, kirsebær og vanillecreme.
  • Fladbrød med rosmarin og havsalt.

NYTÅRSMENU – VEGGIE STYLE

  • Rødbedesalat med citron og solbær.
  • Spyd med courgetter og artiskok med aioli.
  • Salat af fennikel og knust hasselnød.
  • Tynde skiver græskar og mango med estragon.
  • Kikærtepuré med ristede græskarkerner og god olivenolie.
  • Melon med koriander og dehydreret tomat.
  • Saltbagt knoldselleri med masser af krydderurter.
  • Kraftig trøffel sauce med syltede sennepskorn og skalotter.
  • Bønnesalat med syltede rødløg og sennepskorn.
  • Sprød blomkål med persillepesto og parmesan.
  • Mazarintærte med syltet appelsin, kirsebær og vanillecreme.
  • Fladbrød med rosmarin og havsalt.

TILKØB

  • Collet Champagne: 400,- kr. pr. flaske (normalpris 60,- kr.)
  • 3 snacks til talen: 9,- kr. pr. person.
  • 3 gode oste med kvæde, oliven og knækbrød: 12,- kr. pr. person.
  • Kransekagestykker: 40,- kr. pr. person.
  • Levering i Storkøbenhavn fra 30,- kr. (eller afhentning mellem 12.00 -14.00 i Århusgade 20, 2100 København Ø)

Pris pr. kuvert: 600,- kr.

AFHENTNING:
31.12.2023 mellem 12.00 – 14.00 på Århusgade 22, 2100 København Ø. Eller levering i Storkøbenhavn fra 350,- i samme tidsrum.

Sidste chance 29. december kl 12.00, eller når udsolgt.

BESTIL DIN NYTÅRSMENU FRA SVOVL HER.

Krogs Fiskerestaurant. Foto PR

Krogs Fiskerestaurant

Afslut året med skaldyrsfest!

Nytårsaften er årets største festdag, hvor vi samler venner og familie og gør noget ekstra ud af hver eneste lille detalje. Vi pudser skoene, sætter håret, lægger en ekstra god champagne på køl, laver quizzer, pynter op og vigtigst af alt: samles om årets helt store festmenu!

Med alle traditionerne, forberedelserne og forventningerne, kan det være svært at få tid til at forberede den festlige middag inden Dronningens Nytårstale – derfor har vi gjort det let for dig her på Krogs. Vi tilbyder nemlig en overdådig nytårsmenu, der emmer af fest og glamour, og som du kan afhente hos os på Gammel Strand d. 31. december. 

Nytårsmenuen byder på hummerbisque til forret, inden dig og dine gæster kan nyde et eksklusivt skaldyrsfad bestående af hummer, kammusling, jomfruhummer, taskekrabbe, rejer og østers samt kolde saucer og hjemmebagt brød. Vil du gerne skrue festlighederne helt op, kan du tilkøbe både caviar, dessert og champagne samt Krogs helt egen signaturgin, som vi har destilleret på skaller fra Limfjordens smagfulde østers. 

Nytårsmenuen skal afhentes d. 31. december fra 12.00-15.00 på Krogs Fiskerestaurant på Gammel Strand. 

BESTIL NYTÅRSMENUEN FRA KROGS FISKERESTAURANT HER.

Hereford. Foto PR

A Hereford Beefstouw

A Hereford Beefstouw tilbyder en lækker 3-retters nytårsmenu som takeaway. Med deres udførlige instruktionsvideo bliver det legende let at imponere dine gæster.

Nytårsmenu 2023:

Menuen byder på gastronomiske lækkerier fra hav og land.

Menuen åbner med en aromatisk hummersuppe efterfulgt af saftig oksemørbrad proppet med timian og trøffel. Til dessertrunden forvandler karamel og passionsfrugt chokoladen til himmelsk nydelse.

Kort sagt lover menuen en sand fest for ganen og en perfekt afslutning på året.

  • Hummersuppe med scampisoufflé og dildolie.
  • Timian og trøffelfarseret oksemørbrad med pommes Anna, spæde grøntsager, sprød kugle af pulled beef og mild pebersauce.
  • Chokoladekugle med passionsfrugt-mousse, isbombe med passionsfrugtsorbet, saltet karamel og crunch.

Pris: 395,- pr. kuvert

Afhentning af årets menu finder sted d. 31/12 på udvalgte restauranter.

BESTIL NYTÅRSMENUEN FRA HEREFORD HER.

d’Angleterre. Foto PR

Nytår à la d’Angleterre i eget hjem

Forkæl dine nytårsgæster i dit eget hjem med den mest udsøgte nytårsmenu direkte fra Marchals køkken.

I år har du mulighed for at arrangere en nytårsaften helt i d’Angleterres magiske ånd i eget hjem med en udsøgt nytårsmenu direkte fra Marchals køkken.

Hotellets dygtige kokke har sammensat en helt særlig nytårsmenu, som kræver minimal tilberedelse for værtinden – og som med garanti vil sikre den delikat gastronomisk start på det nye år. 

Ved afhentning af menuerne bliver du budt velkommen i Palmehaven, som i dagens anledning er pyntet festligt op til nytår, med et glas bobler. Her vil også være mulighed for at købe smukke masker og skønt nytårspynt samt delikatesser såsom champagne, kaviar og søde sager fra MAISON for at fuldende dit nytårsbord à la d’Angleterre.  

Pris: 995 kr. per person

BESTIL NYTÅRSMENUEN FRA D’ANGLETERRE HER.

Timm Vladimirs Køkken. Foto PR

Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimirs Køkken tilbyder i år både en klassisk og en vegetarisk nytårsmenu, som begge består af fire retter inkl. en skøn velkomstcocktail samt mulighed for tilkøb af vin, brød og pizza.

Nytårsmenuerne kommer i overskueligt pakket emballage, så du ikke er i tvivl om, hvilke elementer du skal bruge. I pakken får du også en udførlig guide til, hvordan du griber nytårsmenuen an.

Nytårsmenuen kan afhentes i Aarhus, Amager og Valby eller leveres i hele landet.

DEN KLASSISKE NYTÅRSMENU – 495 KR. PR. KUVERT VED MIN. 2 KUVERTER

Appetizer
Karamelliseret blomkålspuré med trøffel på sprød parmesankiks

Velkomstcocktail
Velkomstcocktail: “Timm Collins” med gin, citron, sukker og grapefrugt

Forret
Asiatisk inspireret krabbebisque med stegte rejegyoza og kaffirlime-olie toppet med sennepsurt

Hovedret
Rosastegt oksekød med glaseret rødbede, bagt kartoffelkompot, vol-au-vent med cremet løgfyld og intens glace med kirsebær

Dessert
Citrontærte med hvid chokolade- og pistacieganache samt sprød marengs med nytårsguld

DEN VEGETARISKE NYTÅRSMENU – 495 KR. PR. KUVERT VED MIN. 2 KUVERTER

Appetizer
Karamelliseret blomkålspuré med trøffel på sprød parmesankiks

Velkomstcocktail
Velkomstcocktail: “Timm Collins” med gin, citron, sukker og grapefrugt

Forret
Asiatisk inspireret svampebisque med stegte gyoza og kaffirlime-olie toppet med sennepsurt

Hovedret
Confiteret kejserhat med glaseret rødbede, bagt kartoffelkompot, vol-au-vent med cremet løgfyld og rødbedeglace med kirsebær

Dessert
Citrontærte med hvid chokolade- og pistacieganache samt sprød marengs med nytårsguld

Mulighed for tilkøb:
Surdejsbrød med brunet, pisket smør
Afstemt vinmenu
Pizza til børnemenu/natmad/redning af tømmermænd

BESTIL NYTÅRSMENUEN FRA TIMM VLADIMIRS KØKKEN HER.

Del artikel

Andre læser også