Take over på La Banchina: Alt det bedste fra havet på grillen

Skrevet af: Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR
El Merman take over på La Banchina
Kl. 12.00 - 21.00 / refshaleøen

Smukke La Banchina langt ude på Refshaleøen begynder lige så stille at vågne igen.

De starter ud med en intens køkken take over, hvor tre absolutte sværvægtere joiner i deres lille drivhuskøkken.

Se frem til smukke omgivelser, havudsigt og et lækkert økologisk måltid fra grillen.

Sommer i København: Her skal du køle af

Foto PR

El Merman take over

Til sommerens første take over får La Banchinas køkkenchef, Brendon Walker, fint selskab i køkkenet.

De er nemlig de tre fantastiske Merman – eller El Merman som de går under – der kigger forbi.

El Merman består helt konkret af Roberto Flore (tidligere Head of Nordic Food Lab, nu Manager på DTU Skylab Foodlab), Diego Prado (tidligere Basque Culinary Center, nu Head of R&D Alchemist) og Pancho Cardenas (Kadeau Copenhagen & Kadeau Bornholm).

Den lille, buttede merman er blevet de tre kokkes fælles identitet, som binder dem sammen på tværs af vidt forskellige køkkener.

Til de modige går der rygter om, at der på søndag vil sidde en tatovør klar til at tatovere det lille kokke-kollektivs signatur på de friske.

Spar op til 53% på prisen på en lang række lækre restauranter i København – kun med MigOgKbh. Se listen her 

Foto PR

Det bedste af sæsonens grønt og fisk

De tre havmænd gæster La Banchina med deres store grill, deres fantastiske personligheder og sindssyge køkken skills, og sammen vil de tilberede et festmåltid af sæsonens bedste grønt og fisk.

Som altid vil der også være veganske retter på menuen.

Læs også Perfekt til sommer i København: Ny vinbar åbner i gammel telefonkiosk på Skt. Hans Torv

Foto PR

Menuen vil bestå af 4-5 forskellige snacks/forretter, en hovedret og en dessert.

Fiskerikajen vil sørge for det bedste af sæsonens fisk og skaldyr.

Hvad: El Merman take over på La Banchina
Hvor: Refshalevej 141, 1432 København K
Hvornår: Søndag d. 28. juni kl. 12-21 – ingen booking
Hvor meget: Snacks 200 kr, hovedret 150 kr og dessert 50 kr.
Hvordan: Læs mere her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram