ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Teater og forestillinger i København

Teaterforestillinger kan noget helt specielt. Der er en stemning, en magi og en indlevelse, man ikke finder andre steder. Nærvær, kreativitet, fortællinger og kostumer bidrager til den unikke stemning, og fra salens bløde sæder kan du opleve historien udfolde sig på de skrå brædder i et af Københavns teatre. Her på siden kan du få inspiration til din næste teateroplevelse i KBH.

Gå i teater i KBH og få en oplevelse uden lige

København er hjemsted for nogle af landets ældste og mest populære teatre. Helt i kernen af teaterlivet finder vi Det Kongelige Teater i København K, hvor alt lige fra skuespil til ballet og opera udfoldes i al sin pragt på scenen.

Selv har Hendes Majestæt Dronningen gennem årene leveret unikke kostumer og bidraget til opsætningerne af forskellige fortællinger og historier, og med hendes livslange forhold til kunsten, er hun selv en hyppig tilskuer i salene.

Af andre populære steder, der viser teater for voksne i København, er Det Ny Teater også et af de mest velbesøgte. Trods navnet, blev Det Ny Teater opført tilbage i 1908 og har siden da lagt brædder til et hav af forestillinger.

Børneteater i København for de små

Det er ikke kun storslåede og komplekse forestillinger, der udfolder sig på teaterscenerne i København. Der er også teater for børn og unge – fantastiske, fantasifulde fortællinger, der passer til de smås farverige universer.

Her er både klassiske eventyrfortællinger og moderne forestillinger, der forholder sig til emner og temaer i børnehøjde. Her er værdier og morale at tage med, pakket ind i magisk underholdning og børnegrin fra de bløde sæder.

Lad dig inspirere af teaterkunsten

Teater har helt unikke, forførende egenskaber, som man ikke kan opleve andre steder. Skuespil er noget helt andet i virkeligheden, og det er med en anderledes indlevelse, at man lader sig opsluge af fortællingen.

Her på siden sørger vi for, at du kan finde inspiration til steder og programmer, så du kan fange din næste forestilling på et af de fantastiske teatre i København og omegn.