Test af Northguard: Svindel eller sejt?

Skrevet af: Martin Jørgensen

 

I København finder du mange forskellige mennesker med forskellige interesser. Men én af de ting mange af os har tilfælles er, at vi benytter vores computer en hel del. Det kan både være i forbindelse med skolen, men det kan også være i forbindelse med arbejdet.

Et godt og stabilt sikkerhedsprogram

Med så mange mennesker herinde i København som benytter sig af deres computere, så kan det ikke undgås, at nogle af dem oplever problematikker i ny og næ. Disse problematikker kan være ganske ”enkelte” og simple at løse, men de kan også hurtigt blive mere problematiske og svære at løse. Noget af det vi skal vægte højest når vi bruger vores computere er, at sikkerheden er i top. Med sikkerheden menes der både computerens og din egen. Hvis du mangler et godt sikkerhedsprodukt, så skal du tage ind og læse mere om Northguard. Men hvad er Northguard egentlig, og er det svindel eller sejt? Først og fremmest kan vi starte med at forklare kort, hvad Northguard er. Northguard er en virksomhed, som har til opgave at sørge for, at du føler dig sikker online. Dette gøres ved hjælp af diverse sikkerhedsprogrammer, som du kan læse mere om på deres hjemmeside.

Få mere viden fra brugeranmeldelser

Fordi der den dag i dag er så mange svindlerier online, så kan det være svært at skelne imellem dem. Men selvom der foregår meget svindel på internettet, så betyder det bestemt ikke at det hele er sådan. Faktisk kan du sagtens finde sikkerhedsprogrammer som forhindrer din computer i at blive en del af et nyt svindelnummer. Det er netop her, at vi synes du skal tage et nærmere kig på Northguard. Men hvordan ved du, hvad der er godt og hvad der ikke er?  Ofte kan det hjælpe at læse brugeranmeldelser, da det giver et bedre billede af virksomheden og hvad andre har erfaret. Når du tager et kig på Northguard’s anmeldelser, så er der utroligt mange som har skrevet ind, og der er en masse rosende ord at hente. Alle disse brugere burde fortælle dig, at produktet er helt fint. Vi medgiver at det selvfølgelig kan være enormt svært at stole på virksomheder som du måske ikke har benyttet dig af før, men så gør dig selv den tjeneste at tage en snak med virksomheden og forklare dem hele situationen. På den måde får du både en personlig og behagelig rådgivning, og dét kan måske give dig en bedre idé om, hvem Northguard er, og hvorfor de kan redde din PC.