Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Perfekt til vinterferien: Lav keramik i Københavns største krea-hus

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR, The Fiddlery
Foto: PR, The Fiddlery

Hvad skal du lave i vinterferien i København?

Du kan eksempelvis søge ly for kulde, regn og vind i byens største krea-hus, der er klar med den perfekte vinterhygge.

På adressen Ryesgade 113 ligger The Fiddlery, som du måske har hørt om, hvis du har hang til kreative projekter og er glad for keramik.

Her er tale om et sandt krea-paradis i fire etager, hvor man enten kan deltage i forskellige kurser og workshops, eller man kan blive medlem og komme forbi for at slippe kreativiteten løs lige, når man har lyst.

Lige som med et fitness-medlemskab fungerer The Fiddlerys medlemskab sådan, at man betaler et månedligt abonnement, og så kan man ellers komme forbi og være kreativ, når man vil.

Tag en ven med til halv pris

Holder du vinterferie i København, er der god grund til at tage et kig på programmet hos The Fiddlery, for de har sørget for en række aktiviteter.

Er du allerede medlem, og har du en ven eller et familiemedlem, der gerne vil prøve kræfter med keramik og tilbringe en hyggelig stund sammen med dig, kan du tage ham eller hende med til en god pris.

I hele vinterferien kan medlemmer nemlig købe dagspas til én ven med 50 procent rabat.

I anledning af vinterferien har The Fiddlery skruet et særligt program sammen, og det består af flere kreative workshops, hvor man kan fordybe sig i keramikkens mange discipliner.

Tirsdag 14. februar er der “Intro til keramik”, som er den perfekte workshop til dig, der gerne vil lære at lave keramik, og torsdag 16. februar samt søndag 19. februar er der “Intro til drejning”.

Her får du kyndig vejledning i modellering, skulpturering samt glasering, og du stifter tilmed bekendtskab med drejning.

Kurserne varer fire timer og begynder klokken 11.00, og det koster mellem 299 og 599 kroner per person at deltage.

Man behøver hverken dagspas eller medlemskab for at være med. Man skal blot tilmelde sig lige her, og så er det blot at møde op og slippe kreativiteten løs.

The Fiddlery fejrer fastelavn og valentinsdag

The Fiddlery er for både børn, teenagere og voksne, så du kan sagtens tage familien med, når I skal ud at opleve noget sammen i vinterferien.

Børn i alle aldre er velkomne, og det eneste krav er, at de blot skal kunne sidde stille og koncentrere sig, så der er et roligt krea-miljø for alle The Fiddlerys besøgende.

Søndag 19. februar kan børn og deres voksne fejre fastelavn hos The Fiddlery, for denne dag er der mulighed for at male katten på keramik fra kl. 15.00 til 18.00.

Skal du tilbringe vinterferien sammen med sin udkårne, er det store krea-hus på Østerbro også klar, når valentinsdag skal fejres.

Tirsdag 14. februar står ikke bare i keramikkens men også kærlighedens tegn, for her kan du og din partner komme til par-drejning og lære at dreje sammen – præcis som i filmen “Ghost” med Demi Moore og Patrick Swayze.

Læs mere om The Fiddlery og book plads til aktiviteter i vinterferien her.

Del artikel

Andre læser også