MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Skal prøves: Tidligere kokke fra Sticks’n’Sushi har åbnet ny sushibiks

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Pizza, burger og pasta.

Københavnerne er vilde med takeaway, men særligt sushi har en stor plads i hjertet hos de fleste.

Er det tid til at prøve noget nyt, så skal du tage forbi den gamle Rialtobygning i krydset mellem Falkoner Allé og Smallegade på Frederiksberg.

Her er Bang Bang Sushi nemlig åbnet, og sammen står et par, der har ualmindelig meget erfaring fra sushibranchen.

Mere end 30 års erfaring

Når man spiser sushi, så er det ekstra rart at vide at dem, der har lavet det har styr på sagerne.

Det behøver du heldigvis ikke være i tvivl om hos den nyåbnede sushibiks på Smallegade 2b.

Cathrine og Lars Christian Vissing Østerberg har nemlig til sammen mere end 30 års erfaring fra Sticks’n’Sushi-kæden, men Bang Bang Sushi er deres første egen sushiforretning som selvstændige.

Foto Mathilde Mågård Hansen

”Vi nærmer os jo egentlig de 50 år, men vi synes stadig, der er lidt krudt i os endnu. Og så ville det bare være så trist at sidde tilbage og ærge sig over, at man ikke prøvede det,” fortæller Lars Christian Vissing Østerberg til MigogKbh.

Den nye sushibiks er i særdeleshed en familieforrretning, for hver eftermiddag kommer familiens yngste og hjælper til bag kasseapparatet.

Høj standard til en fornuftig pris

Der er mange muligheder for at spise god sushi i København, men for Cathrine og Lars er ambitionen ikke at blive kvarterets største sushirestaurant.

”Vi kan ikke konkurrere med byens øvrige sushisteder på antal kvadratmeter. Det er heller ikke vores tanke, da vi har valgt at fokusere 100 % på takeaway,” fortæller de.

Prisen skal holdes på et niveau, hvor endnu flere kan være med, men det er stadig det gode råvarevalg, der lægger grundlag for menuen.

Foto PR

”Bang Bang blev født af en passion for sushi med et ønske om at levere en høj standard til en fornuftig pris. Stilen er enkel og smagene er unikke.”

For menuen må også gerne have elementer, som man ikke ser alle steder, og derfor kan du finde ruller med bl.a. syltet rødkål med ingefær (vegansk), sorte tigerrejer og nigiri med beef tataki.

Prisen på sushimenuer begynder fra 150 kroner.

Der er åbent for bestilling af takeaway fra tirsdag til søndag, og du kan bestille online lige her.

Hvad: Bang Bang Sushi
Hvor: Smallegade 2b, 2000 Frederiksberg
Hvornår: Åben fra tirsdag til søndag

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

Top 3 i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien