Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Ikoniske lokaler genåbner: Ny fiske- og skaldyrsbistro rykker ind

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto Andreas Omvik
Foto Andreas Omvik

Da vi vinkede farvel til 2020 blev det også et endeligt farvel til restauranterne Relæ og Manfreds på Jægersborggade.

I sommers lånte tidligere kokkeelev, Mathias Silberbauer, lokalerne til pop-up mens køkkenchef og ejer, Christian F. Puglisi, og resten af hans team åbnede deres pop-up i Tisvilde.

Nu bliver Manfreds lokaler så permanent overtaget af Mathias Silberbauer, og det bliver altså noget at se frem til.

Foto Andreas Omvik

Bliver ny fiske-bistro

De ikoniske lokaler på Jægersborggade får snart nyt liv.

De skal nemlig huse Mathias Silberbauers nye fiske- og skaldyrsbistro.

Mathias Silberbauer startede som kokkeelev på den dengang nyåbnede restaurant, Manfreds, på Nørrebro for ca. ti år siden.

Med svendebrevet i hånden gik turen til blandt andet Frankrig og England, hvor Mathias ene mand i køkkenet blev belønnet med en Michelin stjerne på Pure & V i Nice efter bare 1,5 år.

Men nu vender han tilbage til, hvor det hele startede.

Mathias Silberbauer pop up Foto Andreas Omvik

Fra fine dining til afslappet bistro

I Manfreds gamle lokaler vil Mathias åbne Silberbauers Bistro, som vil være et personligt take på den klassisk sydfranske fiske-bistro.

Stærkt inspireret af hans tid i Nice og med stort fokus på lokale fisk og skaldyr.

“’I Nice lavede jeg fine dining på restaurant Pure & V, men min inspiration til mit eget sted vil komme fra alt det jeg spiste når jeg havde fri. Fisk stegt på ben, jomfruhummer grillet i skallen osv. Serveret i en afslappet atmosfære,” fortæller han.

Mathias lidenskab for vin vil kunne ses på et vinkort der vil være naturlig men med et ”klassisk” udtryk og primært med franske producenter.

Overtagelsen glæder også lokalets tidligere køkkenchef:

“Jeg har været stolt over at have fulgt Mathias gennem hans succeser i udlandet efter, han blev færdiguddannet hos os. Han har altid været drevet af nysgerrighed og respekt for håndværket, og ligesom han viste det på pop-up’en på Relæ. Han har både det talent og personlighed, der skal til for at stå på egne ben.

Jeg kunne ikke ønske mig noget bedre end at give stafetten videre til ham i Manfreds gamle lokaler,” lyder det fra Christian F. Puglisi.

Hvad: Silberbauers Bistro
Hvor: Jægersborggade 40, 2200 København N
Hvornår: Åbner når der er grønt lys

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Del artikel

Andre læser også