MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Til dig der har brug for hjælp med din gæld

Af Annoncør

København er en dejlig, men til tider dyr by at leve i. Sidder du lige nu i en umiddelbart uoverskuelig situation, hvor du har en, gælder du ikke længere har overblikket over? Så fat mod! Hvis du finder dig selv i uoverskuelig gæld, er der mulighed for Gældssanering. Med rådgivning fra et professionelt firma, kan du få hjælp til at ansøge om Gældssanering, hvis du sidder med en uoverskuelig gæld. Gældssanering er kun relevant hvis du befinder dig en situation hvor du har oparbejdet, så stor og uoverskuelig en gæld, ift. Din nuværende indkomst, at du ikke har mulighed for at betale den tilbage indenfor en realistisk periode. 

Men hvordan er jeg havnet her?

Hvorfor nogle personer er havnet i gæld, er ikke til at svare sikkert på. Det er en personlig og individuel ting, men det sker for flere end du måske tror. Personlige årsager såsom skilsmisse, alvorlig fysisk eller psykisk sygdom, tvangsauktion eller personlig konkurs, er nogle af de mest almindelige årsager. Uanset årsagen, er det en god ide at få professionel hjælp, til at overskue situationen. Der er forskel på om du befinder dig i personlig eller erhvervsmæssig gæld. Dette har indflydelse på hvor mange år en eventuel afdragsordning vil strække sig over. 

Men hvordan kan ansøge om Gældssanering

Gældssanering er noget du skal ansøge om til skifteretten, hvor det vil vurderes om du befinder dig i en situation hvor du ikke er i stand til at tilbagebetale til gæld. Det er ikke alle der bliver godkendt i første gang, men det betyder ikke at ud ikke kan søge igen. Det vigtigste du kan gøre, er at skabe dig et fornuftigt overblik over din nuværende økonomiske situation. 

Hvad kan et firma gøre for mig?

Et professionelt firma, med erfaring indenfor området kan rådgive dig og give dig vejledning, om Gældssanering. Herunder ansøgning processen. Samtidig kan de også hjælpe dig til at vurdere om Gældssanering overhovedet er relevant i dit tilfælde. Først og fremmest skal din gæld være uoverkommelig i forhold til din nuværende indtægt, og der må ikke være tal om at din gæld er blevet oparbejdet på baggrund af uforsvarlig adfærd. Samtidig vil du også blive sat ind i kravene, hvis din anmodning bliver godkendt. En af de vigtigste krav er at du skal overholde et månedligt budget og overholde den aftalte afdragsordning, så din gæld kan tilbagebetales indenfor en overskuelig periode.

Del artikel

Andre læser også