Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Til dig som vil være Københavner for en dag

Af Redaktionen

København er et populært valg blandt mange turister og mange mennesker rundt omkring i hele verden har før hørt om lille Danmark. Hovedstaden har dog været det som særligt er blevet bemærket, hvilket blandt andet skyldes byens konstante udvikling. Byen tilbyder et hav af underholdningsmuligheder, spisesteder og kulturelle oplevelser som alle sammen formår at overraske.

Dertil er mange også fascinerede af de mange gammeldags lejligheder og de travle indbyggere på cykelstierne som skynder sig afsted på arbejde i jakkesæt og kjole. Har du nogensinde filosoferet over hvordan det ville være at bo i København, kan du her læse lidt om hvad de mange københavnere særligt mener kendetegner byen.

Tag cyklen

I København finder du rigtig mange mennesker på cykel, da den af mange bruges som transportmiddel og ikke blot for hyggens skyld. Kigger man over byen ved myldretid vil man blive overrasket over den store mængde af mennesker som spæner afsted på gaderne.

I København vælger mange at cykle fordi det simpelthen ikke giver mening at have en bil. Det er dyrt at parkere og det kan tage lang tid at komme frem sammenlignet med cyklen. Dem som vælger at have bil alligevel er typisk børnefamilier eller dem som arbejder udenfor byen og selv denne gruppe forsøger at gøre det så billigt som muligt, eksempelvis ved at have en billig bilforsikring. Desuden er der også en vis charme i at cykle i København og føle sig som en del af gadebilledet.

Oplev en vaskeægte Københavner lejlighed

Har du mulighed for at kigge ind i en rigtig Københavner lejlighed, skal du uden tvivl gøre det. Disse typer af lejligheder er inspirerende og giver et historisk tilbageblik på hvordan indbyggerne i det gamle København plejede at leve. De charmerende lejligheder har typisk fin stuk i loftet og flot trægulv, og dertil kan man også finde mere simple løsninger i form af blottede elmålere og brusekabiner i sjove formater og rum.

Mange af disse er selvfølgelig blevet renoveret for at passe til den moderne stil, men de fleste vælger at beholde mange af de gammeldags detaljer. Overordnet kan man sige, at disse typer af lejligheder er meget eftertragtede og er boligdrømmen hos mange indbyggere i København.

Del artikel

Andre læser også