Til en skarp pris: Stjernekokken Casper Sobczyk indfører helt nyt koncept
De fleste kender nok kokken Casper Sobczyk fra Go’ Morgen Danmark, TV-programmet ‘Fem Fede Kokke’ eller hans populære Instagram-profil med hele 136.000 følgere.
Måske du også kender ham for den vilde smørbøf, som du kan smage på hans restaurant Capa, der holder til på Rådhuspladsen.
Nu kommer der om kort tid et nyt koncept hos den altid velbesøgte restaurant.
10 retter for 550 kr.
Søndag er for mange en dag, der spenderes hjemme på sofaen, men i marts måned er der altså rigtig god grund til at hoppe op på cyklen og sætte kursen mod Capa.
De indfører nemlig ‘Capa Sunday Dinner’.
Her kan du sætte tænderne i intet mindre end 10 lækre retter, der bliver serveret over tre omgange.
Menuen står bl.a. på minipizzaer med revet trøffel og havgus, gnocchi, ceviche, sashi-tatar og meget andet godt – bl.a. Gateau Marcel til dessert.
Inspirationen til menuen stammer både fra Frankrig, Italien og Asien, så der kommer til at være noget for enhver smag.
Hele menuen bliver bliver serveret family-style til deling ved bordet i ægte søndags-hygge-stil.
Prisen er 550 kr. per person (plus gebyr).
Også for børn
Har du ungerne med, så er det ikke noget problem.
Capa sørger nemlig også for en særskilt børnemenu med grillede kyllingespyd med røg og damp samt candyfloss til dessert.
Prisen for børnemenuen er 175 kr.
Du kan læse meget mere om Capas søndagsmiddag og booke bord her.
Konceptet gælder i første omgang kun søndage i marts, men bliver muligvis forlænget ved stor interesse.
Hvad: Capa Sunday Dinner
Hvor: Scandic Palace Hotel, Rådhuspladsen 57, 1550 København
Hvornår: Alle søndage i marts 2024