ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ting du ikke burde vente med til du bliver gammel

Af Annoncør

Mange af os kan komme til at sidde fast i en rutine i hverdagen, hvor vi glemmer at leve, og i stedet lader livet fare forbi os. Så går man og venter på når man bliver gammel og kan gå på pension, så man endelig kan få tid til at lave det, man gerne vil. Her kan du dog læse om nogle af de ting, som du ikke bør vente med til du bliver gammel. 

Testamente

Testamenter er vigtige, fordi de er vores sidste mulighed for at fortælle og dele, hvad vi vil. Man ved ikke, hvornår man skal herfra, og derfor er det også super vigtigt, at man hele tiden holder sit testamente opdateret. Ting ændrer sig igennem livet, og det er ikke sikkert, at man er enig i den forfordeling, som loven angiver, hvis man ikke har et testamente. Hvis du vil vide mere, så klik her.

Rejser

Mange mennesker glæder sig til at kunne opleve verden, når de engang kan gå på pension, men det kan ikke komme som en overraskelse for de fleste, at man ikke har de samme muligheder fysisk, når man er gammel, som man har som ung. Lad være med at vente med at opleve verden, til du ikke længere kan have en rygsæk på ryggen. Hvis du har et fast arbejde, så snak med din chef, om du har mulighed for at arbejde hjemmefra i et halvt år eller måske kan få orlov i en måned eller to. 

Drømme

De fleste har en drøm, de går med. Lad være med at tænk “Jeg glæder mig til jeg bliver gammel, så jeg endelig får tid til…”, hvis du virkelig har en drøm om noget, så gå efter det. Vil du skrive en bog? Så skriv den bog også selvom den ikke bliver en kæmpe succes. Så lærer du noget af den oplevelse og ved, at du har gjort noget for at få drømmen til at blive til virkelighed. Det værste man kan gøre for sig selv, er ikke at gøre noget, så man sidder og fortryder at man ikke prøvede. 

At nyde de små ting

Livet foregår lige nu, og måske du burde spørge dig selv: “Ville jeg være glad, hvis min liv er nøjagtigt det samme om 10 år?”. Hvis ikke, så lav de ændringer nu. Det kan være små ting som at gå flere ture eller lave mere sammen med dem, du holder af.

Del artikel