Tips: Gode ideer til jeres næste venindearrangement

Skrevet af: Redaktionen

Polterabend, reunion med gymnasieveninderne, eller blot et møde med ’loge pigerne’. Det handler alt sammen om at finde på noget sjovt, som i ikke har gjort mange gange før.

Og det kan være svært at være innovativ, men hvis det er din tur til at arrangere, så læs her og få inspiration til det næste arrangement.

Get away

I har formentlig alle sammen en travl hverdag, og har måske også børn. Derfor kan et rigtigt afbræk, fra hverdagen være rigtig rart. Hvis jeres arrangement er om sommeren, så kan det være rigtig hyggeligt at tage en tur i sommerhus.

Måske er der en i gruppen, som har et eller kender nogen som har et i kan låne. Ellers kan I besøge Ferieboligweb.dk, som udlejer feriebolig i både Danmark og udlandet.

Men en tur væk med veninder kan være en rigtig god ide, og i vil kunne snakke og hygge uden at skulle stresse over ting derhjemme.

Og endnu bedre så skal i ikke hjem, og have tømmermænd samtidig med at i skal gøre rent, og passe børnene dagen efter. Og det behøves slet ikke være så stort et projekt, i kan pakke en bil med en masse vin, nogle spil både til haven og til om aftenen.

Også skal i ellers bare hygge med det, og lave noget lækker mad til om aftenen, og noget brunch om morgenen. Og alle ved jo, at et godt grin med veninderne er den bedste medicin man kan få. Og det er der garanti for, på sådan en weekend.

Hvis i har lige mere mod, kan i jo også vælge at tage en forlænget weekend, et sted i Europa. Her er det en god ide, at satse på et sted med godt vejr. For der er nu bare noget ved sydens sol, det kan give en helt speciel stemning.

Wellness massage, kurbad, hjemmespa

Lige meget om i har en dag, en aften, eller en hel weekend. Så er det skønt at sætte lidt tid af, til noget wellness.

Dette kan gøres på rigtig mange måder, og i alle prisklasser. Hvis i ønsker at holde det på et lavt prisniveau, kan i lave hjemmespa. Her skal i investere i nogle ansigtsmasker, hår kur, og neglepleje til både hænder og fødder.

Hvis i har lyst kan i enten massere hinanden, eller få en massør udefra. Hvis i ikke lige ved hvordan i går fat i en massør, der kan komme hjem til jer privat så læs mere på dette link.

Også skal i bare huske slåbrokker, sutsko, og håndklæder. Dette er en rigtig god måde at hygge jer på. Også kan i sammen bagefter gøre jer klar, til en aften i byen hvis det skulle være.

Så er alle helt rene, klar, og lækre til en tur ud og spise, eller i byen. Hvis i er mere til en tur ud af hjemmet, kan i jo booke jer ind på en af de utallige spamuligheder der er i Danmark.

Her kan man få spa i alle typer prisklasser, og med eller uden mad og overnatning. Der er noget for en hver prisklasse og smag her.

Lær noget nyt

Hvis i vil prøve noget anderledes, så begiv jer ud i at lære noget nyt. I kan f.eks. tage på et drinkskursus, hvor i lærer at lave lækre cocktails, samtidig med at i hygger jer. Dette er en rigtig god måde at starte en aften ud på. For her får i både lov at drikke, hygge jer, og lære at lave de gode drinks.

Og hvis i vil have et lidt større arrangement, så kan man også sørge for at få en kok ind, som kan lære jer at lave maden når aftenen starter.

Det kan også være en ny sport i skal lære, f.eks. Zumba, poledance, eller trampolin gymnastik. Det er kun fantasien der sætter grænser her, men hvis man er omringet af gode og sjove mennesker. S

å skal det nok blive sjovt lige meget hvad i laver.

Hvis du mangler mere inspiration til arrangementer, med veninderne. Så besøg hjemmesiden quinde.dk, hvor du kan finde masser af artikler med gode ideer til sjove indslag og arrangementer.