Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tips og tricks: Sådan kan du forkæle dig selv

Af Redaktionen

Alle mennesker har godt af at slappe af en gang imellem og udelukkende tænke på at forkæle sig selv. Når du husker på at forkæle og pleje dig selv, kan du lade op og få ny energi.

Det er en god måde at få mere overskud på.

Hvis du normalt kører i højeste gear hele tiden, skal du minde dig selv om, at du også skal slappe af. Men hvordan kan du komme helt ned i gear?

Hold en selvforkælelsesdag

Det er altid virkelig rart med en dag, hvor du forkæler dig selv på alle mulige måder. Når du sætter dig for at holde en selvforkælelsesdag, er det dog vigtigt, at du ikke har noget i baghovedet, der stresser dig. Du nyder kun din selvforkælelsesdag, hvis du kan slappe fuldstændig af.

Du kan tage et varmt bad og bruge nogle lækre produkter i dit hår. Du kan pleje din hud med ny koreansk hudpleje. Du kan give dig selv et fodbad og lakere dine negle. Du kan lægge en ansigtsmaske og se et afsnit af din favoritserie. Det handler i virkeligheden bare om at gøre ting, som får dig til at føle dig godt tilpas.

Lad andre forkæle dig

I stedet for at holde en selvforkælelsesdag derhjemme, kan du også tage ud og lade nogle andre forkæle dig. Det er garanteret noget, som du ikke gør specielt tit, men som til gengæld er rigtig rart. Du kan f.eks. booke en massage, en ansigtsbehandling, en neglebehandling el.lign. Du vil sikkerhed føle dig forkælet og afslappet, når du kommer ud fra sådan en behandling. Nogle gange er det værd at bruge nogle penge på selvforkælelse, fordi det som sagt er på den måde, du kan lade op.

Hold helt fri en dag

Du har helt sikkert nogle fridage en gang imellem, hvor du ikke skal på arbejde. Men holder du også helt fri derhjemme? Du har måske noget vasketøj, der skal ordnes, noget mad der skal handles ind, en mail der skal skrives osv. Nogle gange er det sundt at holde en dag, hvor du har fuldstændig fri. En dag hvor du udelukkende skal tænke på at lave nogle ting, som du rigtig godt kan lide. Det kan være at læse en god bog, se en film, bage en kage el.lign.

Brug tid med mennesker du holder af

Når du bruger tid sammen med nogle mennesker, som du holder af, så kan du glemme alt omkring dig for en stund. Det er en rigtig god måde at slappe af på. Derfor er det også selvforkælelse, når du prioriterer at bruge noget mere tid sammen med de mennesker, som du holder af. Du kan f.eks. øve dig i at blive bedre til at lave aftaler med dine venner eller familie. Når alle lever hver deres hverdag, kan det nogle gange være nemt at glemme at få lavet nogle aftaler, men det er faktisk rigtig vigtigt.