Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tips og tricks som førstegangsforældre

Af Annoncør

Jeres første familieforøgelse er på vej, og det er en helt fantastisk ting. Selvom I helt sikkert glæder jer, så kan der måske også være en smule nervøsitet indover. Har man husket at købe alle tingene? Hvordan er man gode nok som forældre? Det er spørgsmål som langt de fleste førstegangsforældre stiller sig selv. Bare rolig, det er helt normalt, og der er ingen facitliste. 

Som en lille hjælp har vi nedenfor samlet et par tips og tricks, som i måske kan bruge.

Varmt tøj til den første tid er vigtigt 

Der er mange ting, at skulle købe, og med alle de ting, er det lige med at holde styr på det hele. I har helt sikkert allerede både tænkt på barnevogn, tremmeseng og autostol, men har I også husket de lidt mindre ting? 

Vinteren banker på døren og det betyder koldere tider. Udover at det kan være ubehagelig for barnet at blive for kold, kan barnet også gå hen og blive sårbar overfor infektioner. Derfor er det ekstra vigtigt at holde både hænder, fødder og øre varme. En god hue er måske ikke det første man tænker på, men der findes et stort udvalg af huer til baby. De findes i mange forskellige former, farver og mønstre, og det er ikke kun om vinteren en hue er god, det gælder til alle årstider.

Vælg en god puslepude

Puslebordet er også en af de ting, som de fleste tænker på som noget af det første. Selve puslepuden kan være noget, som man køber bagefter. Hvis I ikke allerede har købt den, så er en mülsi puslepude værd at have med i overvejelserne. I den første tid af et spædbarns liv, bliver der brugt rigtig mange stunder med bleskifte på puslepuden. 

Nogle af fordelene ved en müsli puslepude er, at betrækket uden problemer kan tages af og på, da selve skumpuden også er pakket ind i et tyndt lag stof. Betrækket er også coated, og som en ekstra bonus er den Organic Cotton Standard (OCS) -mærket.

Husk også kærestetid

Når babyen er kommet, kan parforholdet tit blive nedprioriteret. Men det er vigtigt stadig at huske kærestetid, selvom mængden af søvn nok ikke er den samme som før, og overskuddet falder.

Nogle forældre kan måske få dårlig samvittighed over at få deres barn passet, men det er der slet ikke nogen grund til. Barnet kan helt sikkert mærke, at have glade forældre. Derudover er det ikke sikkert at det altid går, som man har planlagt. Derfor er det også vigtig at snakke sammen og lytte til hinanden. Kærlighed er en stærk ting, og kan overvinde meget.

Del artikel

Andre læser også