MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Tips og tricks til at gøre hjemmet klar til sommermånederne

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret.

Sommeren er på vej, og for mange betyder det, at årets længste ferie også er det. Nogle skal væk til det store udland, men for de fleste vil en stor del af af ferien blive brugt herhjemme. Derfor er det rart, at man har et hjem, man har lyst til at bruge mange timer i. Et hjem der føles hyggeligt og behageligt, og som indbyder til dejlig feriestemning. Det er hvad end, man slapper af med en god bog eller har lyst til at invitere gæster forbi til middag. Den hyggelige stemning kommer desværre ikke helt af sig selv. Nogle gange kræver det, at man arbejder en smule for det, men det behøver slet ikke være svært eller uoverskueligt. Læs blot med her.

Styr på haven

En af de bedste steder at spendere sin sommer er i haven. Hvis du mangler en anlægsgartner nordsjælland, behøver du blot ringe til den velrenommerede anlægsgartner de stolte svende. Ved at vælge de stolte svende som din anlægsgartner, kan du fralægge dig bekymringerne. Her er der nemlig styr på sagerne, og du kan være sikker på, at drømmehaven er indenfor rækkevidde. Hvad end du har tankerne fyldt med idéer om ny indkørsel eller længe har haft planer om at få lagt rullegræs, men aldrig har haft overskud til selv at gøre det, er det nu drømmene kan komme til live. Du vil helt sikkert sætte fuld pris på det hele sommeren igennem – og derefter for den sags skyld. De stolte svende er en anlægsgartner med bred erfaring og viden, og de vil helt sikkert kunne føre dine planer ud i livet.

Blomster spreder glæde

En anden ting, en anlægsgartner såsom de stolte svende kan fikse, er at få lagt blomsterbede i din have. Blomster pynter altid, og de er i den grad med til at skabe god sommerstemning – både for dig selv og dine naboer. Hvis du ikke har have, men måske i stedet er så heldig at have altan, kan du i stedet gå i gang med at få købt blomsterkasser. Hvilke blomster, du ønsker skal i dem, er selvfølgelig en smagssag, men ofte kan det være hyggeligt med mange forskellige farver, former og størrelser.

Knald på farverne

Hvis blomster ikke er din ting, er der andre måder at få sommerfarver ind i dit hjem. Eksempelvis kan du overveje at male en væg i en frisk farve. På den måde sker der i den grad noget nyt, og du behøver kun at male en enkelt væg. Andre muligheder kunne eksempelvis være nye lamper eller nyt kunst på væggene.

Del artikel

Andre læser også