ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tips til din barsel

Af Annoncør

Selvom cafebesøg og træning kan virke uoverskueligt, så kan de sagtens inkorporeres i et liv med en baby, hvis du planlægger det godt

Hvis du snart går på barsel eller allerede går derhjemme med din lille nye pige eller dreng, så har du måske erfaret, at det nogle dage kan være lidt svært at komme ud af huset. Der er mange ting, der skal times i forhold til lure og amning og en masse ting, der skal medbringes, når man forlader babyreden, så det kan virke som en uoverskuelig opgave – især hvis nattesøvnen er kort og afbrudt af amning, bleskift og vugning.

Selvom det kan virke trygt og hyggeligt bare at være derhjemme og kigge din nye lille kærlighed dybt i øjnene, så er det sundt og godt for jer begge at bevæge jer lidt ud i verden. Frisk luft, socialt samvær med andre voksne og motion er godt for mor og derfor også godt for baby.

 

Frisk luft og motion
Selvom det kan virke fristende at sidde derhjemme og nusse om din baby dagen lang, så er det vigtigt at komme ud og få lidt frisk luft og en højere puls. Det er sundt for både krop og sind at opleve naturen og bevæge kroppen, også når du er på barsel. Du kan gå nogle ture, gerne i højt tempo, med barnevognen – eller du kan lave din egen træningstime ude i naturen. Hvis du tager barnevognen med i eksempelvis en park, kan du lave walking lunges, armstrækkere, mavebøjning, englehop osv. Du kan nemt få en gavnlig og sjov træning i hus uden at skulle tage i et træningscenter for at gøre det. Invester eventuelt i et sportsur, så du kan holde øje med din puls, forbrændte kalorier og andre spændende data.

 

Hygge med veninderne
Hvis du savner caféturene med veninderne, men ikke bryder dig om tanken om at skulle amme din baby ude i offentligheden, så tag din forholdsregler inden. Vælg en café hvor babyer er velkomne og hvor der måske er en lille krog, hvor du kan sidde og amme i fred. Det kan også hjælpe at købe noget ammetøj, så du ikke skal klæde dig helt af på overkroppen, hver gang den lille skal have mad. Der findes masser af caféer, hvor der er taget hensyn til barnevognsparkering udenfor og pusleborde på badeværelset. Hvis I vælger et børnevenligt sted, skal du nok kunne nyde at sludre med dine veninder på byens caféer igen.

Del artikel