Tips til indretning af bolig i København

Skrevet af: Martin Jørgensen

Når man bor i København, så ved man godt, at man ofte kommer til at bo forholdsvis småt, hvis det ikke skal være alt for dyrt. Derfor skal dette tages med i overvejelserne til din boligindretning, for at du får udnyttet din plads optimalt. Læs med i artiklen her, hvis du ønsker tips til indretningen af bolig i København.

 

Undgå pladsspild i entreen

Det er ikke sikkert, at du har en særlig stor entre, eller måske har du slet ikke en. Derfor er det væsentligt at spare på opbevaringspladsen til eksempelvis sko og jakker. I stedet for at have en stumtjener stående på gulvet, som fylder en masse, kan du vælge at købe knager i stedet. Ved at anvende knager fylder du nemlig ikke unødvendig plads fra gulvet, og du kan købe flere forskellige varianter hos Roomformore.dk. Knager fra Roomformore.dk kommer i flere forskellige farver, så du også kan få personliggjort dit hjem.

 

Brug dine vægge

Du har højst sandsynligt ikke særlig meget plads til pynteting til at have stående i din boligindretning, når du har et mindre hjem. Brug derfor dine vægge til at udsmykke dit hjem, ved at hænge plakater og billeder op. Ønsker du inspiration til, hvilke slags plakater du kan finde, finder du blandt andet dette hos Roomformore.dk. Du kan vælge plakater med citater, landskaber eller noget helt tredje, som passer ind i dit hjem.

 

Brug få men pæne møbler

En fordel ved at ikke have særlig meget plads er, at du ikke skal ud og investere i mange møbler. Derfor har du sandsynligvis mere råd til lækre møbler, eksempelvis fra Egon Eiermann. Roomformore.dk har et godt udvalg af møbler fra Egon Eiermann, eksempelvis spiseborde, som du med fordel også kan bruge som kontor, for at spare plads.

 

Vi håber, at du kunne bruge disse tips til, hvordan du sparer plads i din boligindretning til din bolig i København.