ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tips til indretningen af din spisestue

Af Annoncør

I mange hjem er spisestuen et centralt rum, hvor der bliver tilbragt rigtig meget tid. Mange danske hjem har et åbent køkken-alrum, hvor spisestuen er placeret i forlængelse af køkkenet. Det åbner for alvor op for muligheden for at tilbringe en hel masse tid her, både når der skal laves mad i køkkenet, og når maden skal spises. En spisestue skal gerne være med til samle familien om et godt måltid mad, og den skal gøre plads til at samle flere gæster. Den skal være funktionel, men den skal også være hyggelig og indbydende. Det er ikke altid lige nemt at indrette en spisestue, men i artiklen herunder kan du finde gode tips til indretningen af din spisestue. Hvis du skal indrette din spisestue på ny, kan du med fordel besøge møbelhuset Jacobsen Plus, som helt sikkert kan hjælpe dig med at finde de perfekte møbler til din spisestue.

Et spisebord med mange funktioner

Et af de vigtigste møbler i din spisestue er naturligvis spisebordet, da det er rundt om spisebordet, at familien samles. Men et spisebord behøver ikke kun at være beregnet til at samles om maden, for det er også en god idé at vælge et spisebord, der kan rumme mange andre funktioner. Spisebordet bliver ofte også brugt til at spille spil, lave lektier eller lave kreative aktiviteter. Det er forskelligt fra familie til familie, hvilke behov man har, og derfor findes der et hav af forskellige slags spiseborde, således du har mulighed for at få et spisebord, der passer til lige netop dit hjem, din stil og dine behov.

Find komfortable spisebordsstole

Udover et spisebord er spisebordsstole også vigtige møbler at have i spisestuen. Ligesom det er tilfældet med spisebord, findes der også et utal af forskellige slags spisebordsstole, og det kan være svært at finde de helt rette stole, som samtidig også passer til spisebordet. Der er flere faktorer, du skal være opmærksom på, når du skal vælge spisebordsstole til din spisestue, men den vigtigste faktor må være komforten. Det er en god idé at finde komfortable stole, for du skal trods alt tilbringe en del timer ved spisebordet, så det er vigtigt at sidde godt og behageligt. Derudover er det også vigtigt at finde stole, der har den rigtige højde i forhold til dit spisebord, så du ikke kommer til at sidde hverken for højt eller for lavt ved spisebordet.

Gør din spisestue til et hyggeligt sted at være

Når nu du tilbringer så meget tid i spisestuen og ved spisebordet, er det vigtigt at skabe et rum, hvor det er hyggeligt at opholde sig. Det kan du blandt andet gøre ved at tilføje et tæppe til gulvet, have friske blomster og planter stående samt pryde væggene med billeder og hylder. Hvis du har brug for mere opbevaringsplads, kan du med fordel også placere en kommode eller et vitrineskab, som kan give noget mere fylde til rummet.

Del artikel