Tirsdags-testen hos Kokkeriet: Opgrader menuen med fire ekstra testretter

Skrevet af: Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Hos Michelin-restauranten, Kokkeriet, mener de at tirsdage fortjener lidt ekstra kærlighed.

Og som kærlighed smager bedst, bliver det i form af ekstra testretter fra køkkenet – helt uden du skal skrive det på regningen.

Du får muligheden for at smage nye retter før alle andre og bliver ”testkanin” i allerbedste klasse – så god at Michelinguiden har belønnet Kokkeriet med en stjerne de sidste 10 år.

Læs også Kan Noma lave en snasket burger?: Gastromand har testet Nomas nye vin- og burgerbar

Morten Krogholm køkkenchef Kokkeriet PR Foto

Tirsdagstesten

Tirsdagen har levet en lidt kummerlig tilværelse.

Det er mandagens venligere lillebror, der ikke rigtigt gør noget væsen af sig. Ugen er stadig lige begyndt, og der er langt til fredag. Uge efter uge bliver tirsdagen overset, forbigået i stilhed, glemt og endelig overstået.

Men det skal være slut nu.

De dygtige kokke hos Kokkeriet – med køkkenchef Morten Krogholm i spidsen – har nemlig givet tirsdagen en ordentlig overhaling og en velfortjent forfremmelse, og de giver nu alle tirsdagsgæsterne muligheden for at opgradere den mindre eller den store menu med de fire ekstra testretter – helt uden du skal betale for det.

Til gengæld giver du køkkenet lov til at lege og eksperimentere med råvarer, som de overvejer at sætte fast på kortet. Det er også muligt, at du får muligheden for at prøve nye og lige så spændende vine.

Med Tirsdagstesten hos Kokkeriet bliver du altså ”testkanin” i allerbedste Michelinklasse.

Læs også Rosé-rejer og jomfruhummer: Havnerestauranten Toldboden genåbner med nyheder

Foto PR

Traditionelle danske retter i bedste form

Hos Kokkeriet er de fans af traditionelle danske retter.

De har nemlig taget ejerskab på danske retter – og genopfinder dem i moderne gourmetversioner.

Den øvelse er de så eminente til, at den franske madbibel over dem alle – Michelinguiden – har givet dem en stensikker stjerne over 10 år i træk.

Kokkeriet er derfor for mange blevet kendetegnet ved høj gastronomi i rebelsk fortolkning af klassiske såvel som nye danske retter.

Læs også Klar til sommer i København: Reffen afslører åbningsdato

Restaurant Kokkeriet PR Foto

Afslappet luksus for alle

På Kronprinsessegade er der plads til alle, og her er rigtig god plads mellem bordene.

Indretningen er smagfuld og elegant, og du finder strøget dug på bordene, nøje udvalgte blomsterdekorationer og en klassisk uniformeret tjenerstab under ledelse af ejer og vært, Sammy Shafi.

På trods af fuld gastro-gas fra Morten og hans dedikerede hold i køkkenet, og en Michelinstjerne i inderlommen, er der absolut intet stift og formelt ved Kokkeriet. Her er ingen dresscode, og alle gæster opfordres til at sænke skuldrene og bare nyde deres aften.

Hvad: Tirsdagstesten på Restaurant Kokkeriet
Hvor: Kronprinsessegade 64
Hvor meget: Få fire ekstra testretter på enten den store menu for 1.200 kr. eller den mindre menu for 900 kr. helt uden betaling
Hvordan: Læs mere lige her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram