Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Med kæmpe orkester: Storslået Titanic-filmkoncert kommer til København for første gang

Af Andreas Frost
Foto: Titanic Live In Concert, PR
Foto: Titanic Live In Concert, PR

Hvem husker ikke filmen om Titanic-tragedien? Skibet, som på tragisk vis stødte på et isbjerg og sank.

Noget af det, som mange mennesker måske husker filmen for, er den smukke kærlighedshistorie i mellem Jack og Rose, som blev spillet af Leonardo DiCaprio og Kate Winslet.

Filmen blev et kæmpe fænomen med en billetomsætning på to milliarder kroner og 11 vundne Oscar-statuetter, blandt andet for bedste film, bedste instruktør og originale sang.

Instruktøren James Cameron er en af Hollywoods helt tunge drenge og har ligeledes stået bag flere af filmhistoriens største biografsucceser såsom “Terminator”, “Aliens” og ikke mindst den til i dag mest indbringende film nogensinde, monsterhittet “Avatar”.

Foto: PR

En helt unik oplevelse

Nu får du mulighed for at “Titanic” og filmens ikoniske soundtrack på en helt ny måde, når et helt særligt show kommer til København.

For første gang i Norden opføres “Titanic” som filmkoncert, og her vil musikken blive spillet live af et symfoniorkester.

Filmens musik kommer således i højsædet, når Stockholm Symphony Orchestra bestående af 120 dygtige musikkere spiller musikken i takt med, at “filmen”Titanic” ruller over lærredet.

For en enkelt aften vil Bella Arena blive omdannet til en storslået symfonisk biograf med storskærm, tribuner og en særlig orkesterscene.

Filmkoncerter er allerede en succes

Det er Musikkens Hus i Aalborg, der har sikret sig rettighederne til at fremføre “Titanic Live In Concert” i de nordiske lande.

Siden 2016 har Musikkens Hus i Aalborg afholdt adskillige filmkoncerter, og her har “Harry Potter”, “La La Land”, “Alene Hjemme” og andre klassikere været under kærlig behandling.

Ifølge administerende direktør i Musikkens Hus, Lasse Rich Henningsen, er der en helt særlig årsag til filmkoncerternes popularitet:

“Det er en helt unik og medrivende oplevelse at se en filmkoncert, fordi musikkens betydning virkelig bliver understreget og påvirker sanserne på en helt anden måde end en klassisk spillefilm. Vi oplever gang på gang, at publikum forlader salen med en vækket fascination for musikkens betydning for filmen, og jeg er overbevist om, at Titanic Live In Concert ikke vil være en undtagelse“, siger Lasse Rich Henningsen.

Titanic Live In Concert kan opleves 19. oktober 2024 i Bella Arena i København.

Billetsalget starter torsdag 4. april.

Du kan allerede nu skrive dig op til forsalget her.

Hvad: Titanic Live In Concert
Hvor: Bella Arena i København, Martha Christensens Vej 10, 2300 København S
Hvornår: 19. oktober 2024

Del artikel

Andre læser også