MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliver en fest: Tivoli afslører de tre første navne til Fredagsrock

Af Mathilde Mågård Hansen
Scarlet Pleasure. Foto Rasmus Hansen
Scarlet Pleasure. Foto Rasmus Hansen

Programlægningen til årets fredagsrock i Tivoli er i fuld sving, og det kan nu afsløres, at Scarlet Pleasure, rapperen Kesi og festbandet Gnags bliver blandt de danske bidrag til jubilæumssæsonen.

Der lægges ud med Scarlet Pleasure fredag d. 8. april, som også er dagen, hvor der tages hul på årets Tivoli sommersæson.

Fredagsrock i Tivoli, som gennem årene har trukket millioner af musikfans ind på Plænen, har i år 25-års jubilæum.

Fredagsrock kommer tilbage i det kendte format, og jubilæet fejres bl.a. med 25 live-koncerter uden restriktioner med et af de dyreste programmer nogensinde.

Fredagsrock på Plænen Foto: PR

Uden restriktioner

Der er udsigt til, at Fredagsrock vender tilbage i det format som gæsterne elsker og er vant til, hvilket betyder koncerterne er uden snærende Covid-19 restriktioner og begrænsninger.

I anledning af Fredagsrocks 25-års jubilæum er antallet af koncerter sat op til hele 25.

Årets jubilæumsprogram kommer til at indeholde solide internationale stjerner samt masser af førende danske rock- og pop bands.
”Der er sket ufattelig meget på den danske musikscene, og ikke mindst live-scene de sidste 25 år. Fredagsrock har været en del af den rejse, og har været med til at danne rammerne om live-musikken i København.

I år fejrer vi ikke kun, at Fredagsrock har 25-års jubilæum. Vi fejrer, at vi kan sige farvel til restriktioner og opleve glæden ved store koncerter – sammen. For det er netop det Fredagsrock er, og har været i alle 25 år: samvær, nærhed, god musik, store oplevelser under åben himmel, midt i hjertet af vores alles by,” siger chef for musik og underholdning i Tivoli, Thor Feilberg.

Foto PR

Scarlet Pleasure kick-starter årets Fredagsrock sæson 8. april, og mon ikke mange vil synge og danse med på Druk-film-hittet What A Life, der dufter af uskyld, frihed og nybagte studenter.

Den stærkt populære danske pop- og R&B-trio med den internationale lyd står foran et mindre gennembrud i udlandet, men først får publikum glæde af dem, når de åbner Fredagsrocksæsonen.

”Vi glæder os helt vildt til at åbne for Tivolis Fredagsrocksæson, og ikke mindst til endelig at se Plænen fyldt med publikummer uden mundbind og afstand,” siger Emil Goll fra Scarlet Pleasure om deres åbningskoncert på Plænen.

Herefter følger koncerten med Gnags d. 10. juni og Kesi d. 15. juli.

“Jeg glæder mig også rigtig meget til at spille på Plænen.

Der er jo altid noget helt specielt ved at spille i sin egen by, og en sommeraften i Tivoli kan være helt magisk. Jeg skal i hvert fald nok sørge for, at det bliver den vildeste oplevelse for publikum,” siger Kesi, der ser frem til at optræde på egen hjemmebane.

Del artikel