Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Fransk bistromad når det er bedst: Tivoli inviterer til kæmpe langbordsmiddag på Plænen

Af Mathilde Mågård Hansen
Fællesspisning på Plænen. Foto PR
Fællesspisning på Plænen. Foto PR

Glad for mad og god vin?

Så er der al mulig god grund til at smutte en tur i Tivoli i denne her uge.

Indtil søndag er der nemlig Tivoli Food Festival, hvor haven er fyldt med gode smage og inciterende dufte.

Under Vinens Dage vil Tivoli lørdag d. 20. maj dække op med langborde og rødternede duge på Plænen, når der inviteres til Coq au Vin Fællesspisning.

Og du skal selvfølgelig med!

Vinmarked og fransk frokost

For alle vinfans er der ekstra god grund til at tage til Tivoli Food Festival på lørdag.

I forbindelse med Vinens Dage kan du gå på opdagelse i det store Vinmarked i området omkring Plænen, hvor vinimportører gladeligt vil fortælle om deres mange vine, og der vil være rig mulighed for at smage.

Nyd et glas vin i solen eller køb en flaske med hjem.

Foto PR

Vinmarkedet er åbent fra kl. 11-18 både lørdag og søndag.

Klokken 12 er der langbordsmiddag på Plænen, hvor I i fællesskab skal nyde den klassiske franske gryderet, Coq au Vin, som bliver tilberedt af Nimbs dygtige kokke.

Billetter koster 300 kr. og kan købes her.

Hele ugen kan du komme med til en perlerække af unikke spiseoplevelser, og du kan se dem allesammen lige her.

Det bedste inden for mad

Tivoli Food Festival samler kort sagt nogle af Danmarks bedste kokke, madproducenter og leverandører for at præsentere en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige for alle smagsløg, diæter og pengepunge.

Under hele festivalen er der mulighed for at holde picnic i forårssolen eller bare nyd en lille pause, mens musikken spiller på Væksthusscenen. 

Festival Haven summer nemlig af hyggelig festivalstemning alle dage fra kl. 11-20, og derudover vil der være foodtrucks og boder, som du kan gå på oplevelse i blandt.

Foto PR

Oplev store kokke, gastro-profiler og andre kulinariske ildsjæle i livekøkkenet, hvor der flere gange dagligt bliver stegt, braset, rørt og fortalt. 

Hver dag vil der nemlig blive snittet, pisket, æltet og stegt i det åbne HTH Livekøkken på Orangeriet

Alle er velkomne og der deles ud af både viden, teknikker og smagsprøver.

Se det fulde program til Tivoli Food Festival lige her.

Hvad: Coq au Vin Fællesspisning på Plænen
Hvor: Tivoli, København
Hvornår: Lørdag d. 20. maj kl. 12

Del artikel

Andre læser også