Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Begynder i morgen: Mange fede ting på programmet til Tivolis store gastro-festival

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR
Mad-, Øl- & Vinfestival i Tivoli
Hele dagen / Tivoli

I morgen går det endelig løs til Tivolis store Mad-, Øl- & Vinfestival, og det kommer ikke til at gå stille for sig.

Programmet er nemlig proppet med både sjove og lærige events, som alle er med til at skrue op for nysgerrigheden omkring mad, øl og selvfølgelig vin.

Til at gøre dig endnu klogere har Tivoli inviteret nogle af byens dygtigste kokke forbi til at dele ud af deres bedste tips og tricks i det daglige HTH Live-køkken i Orangeriet, og du kan også købe billet til flere særlige arrangementer rundt omkring i Haven.

Én ting er sikkert: Det bliver ikke kedeligt, så det er bare med at sætte et kæmpe kryds i kalenderen og tjekke det store program ud.

Foto PR

Ni dage med velsmagende oplevelser

Er du glad for spiselige lækkerier og har du en forkærlighed for øl og vin, så stik endelig hovedet ind forbi Tivoli i løbet af de næste ni dage.

Fra lørdag d. 11. til søndag d. 19. september afholder de nemlig deres store Mad-, Øl- & Vinfestival for andet år i træk.

Kom bl.a. med til kæmpe smørrebrødsfestival på H.C. Andersen Slottet, DM i blindsmagning eller prøv de to populære Food Tours.

På Tivolis spisesteder og i Tivoli Food Hall er fristelserne mange, så de har gjort det muligt for dig at prøve lidt af det hele på én gang.

For bare 255 kr. kan du prøve mad fra tre forskellige stader i Tivoli Food Hall, som hver byder på en lækker lille ret og en drikkevare fra deres sortiment.

Du kan også tage med på rundtur hos et par af Havens mange spisesteder, der serverer lobster roll og cava, rosé og tartelet, bratwurst og øl samt snacks og cocktail/øl for 340 kr. pr. person.

Skal mandagen have et ekstra nyk, så skal du forbi Nimb Bar d. 13. september, når de afholder eksklusiv champagnesmagning med Dom Pérignon.

Foto PR

Se hele programmet til Mad-, Øl- & Vinfestivalen her

Lørdag d. 11. september

Chili- & tomatsmagning kl. 11-16 i Pergolaen

Kåring af Danmarks bedste smørrebrød på Price’s Diner kl. 11.30-12

Smørrebrødsfest på H.C. Andersen Slottet kl. 12-15 (ekskl. entré til Tivoli)

HTH Live-køkken med Magnus Pettersson og Rasmus Palsgård kl. 17 i Orangeriet

Søndag d. 12. september

DM i blindsmagning på Axelborg kl. 16-17.30

HTH Live-køkken med Mette Dahlgaard kl. 17 i Orangeriet

Mandag d. 13. september

Smag vinder-smørrebrødet på Brdr. Price fra kl. 12-15.30 indtil d. 17. september (ekskl. entré til Tivoli)

DM i sommelier på Axelborg kl. 14-17.30

Burgers and Wine på Price’s Diner kl. 16.30 (ekskl. entré til Tivoli)

HTH Live-køkken med Istid kl. 17 i Orangeriet

Champagnesmagning med Dom Pérignon kl. 18 på Nimb Bar (ekskl. entré til Tivoli)

Tirsdag d. 14. september

Burgers and beers på Price’s Diner kl. 16.30

HTH Live-køkken med Claus Meyer kl. 17 i Orangeriet

Grønne madder på groft rugbrød i Garden Deli kl. 17 (ekskl. entré til Tivoli)

Onsdag d. 15. september

Pig and Dine på Price’s Diner kl. 16.30 (ekskl. entré til tivoli)

HTH Live-køkken med Stefan Svane kl. 17 i Orangeriet

Helstegt pattegris og banko med Miss OTB på Fru Nimb kl. 17

Torsdag d. 16. september

Ølsmagning med Anarkist Bar kl. 16 (ekskl. entré til Tivoli)

Burgers and beers på Price’s Diner kl. 16.30

HTH Live-køkken “bål og bajere” kl. 17 i Orangeriet

Fredag d. 17. september

Havefest/Fredagsrock med TV-2 på Plænen fra kl. 16

HTH Live-køkken med Tobias Hamann kl. 17 i Orangeriet

Fredagsrock-pakke: 4-retters menu med vin på Nimb Brasseries balkon kl. 19

Lørdag d. 18. september

Smørrebrødsfest på H.C. Andersen Slottet kl. 12-15 (ekskl. entré til Tivoli)

HTH Live-køkken med Mads Søndergaard kl. 17 i Orangeriet

Søndag d. 19. september

2-timers skaldyrsfestival all-you-can-eat på Restaurant Figaro fra kl. 12-22 (ekskl. entré til Tivoli)

Krebsegilde kl. 14-17 i Haven (ekskl. entré til Tivoli)

HTH Live-køkken med Mads Battefeld i samarbejde med Fiskerikajen kl. 17 i Orangeriet

Restaurant Paafuglen går helt i fisk kl. 18.30 (ekskl. entré til Tivoli) 

Hvad: Mad-, Øl- & Vinfestival i Tivoli
Hvor: Tivoli, København
Hvornår: Fra lørdag d. 11. til søndag d. 19. september 2021
Hvor meget: De fleste arrangementer er inkluderet i entréen til Tivoli, men enkelte kræver særskilte billetter
Hvordan: Læs mere, og se det fulde program her

Del artikel

Andre læser også