MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flyt ind i Danmarks største scaryhouse: Tivoli søger galninge til ny forlystelse

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

Når Tivoli til sommer slår dørene op til den nye satsning Villa Vendetta, bliver der skruet helt op for gys og gru.

Nu har du muligheden for at blive en del af forlystelsen og være med til at skræmme folk fra vid og sans.

Forlystelsesparken midt i København søger nemlig performere og andre med en skuespiller i maven til at flytte ind i H. C. Andersen Slottets gamle gemakker, når det forvandles til Danmarks største permanente scaryhouse.

Så hvis du kan se dig selv i rollen som en gedigen uhygge-spreder og ikke er bange for at gå all-in, når livet skal skræmmes af gæsterne, vil Tivoli gerne høre fra dig.

Som en gyserfilm

De skuespillere og performere, som den gamle haves castere udvælger til forlystelsen, skal spille medlemmer af en familie, der gennem generationer har arbejdet i Tivoli, men på det seneste er blevet glemt og dermed forvandlet til en flok galninge, som nu bor i Villa Vendetta.

“Vi leder efter karakterer, der kan skræmme, overraske og være scary med et særligt Tivoliglimt i øjet. Alt fra performere, der er skræmmende høje til skræmmende lave,” fortæller caster og skuespiller Susanne Breuning i en pressemeddelelse og fortsætter:

“Vi vil gerne se en kort video fra skuespillerne og performerne, der er interesserede i jobbet, hvor de viser, hvad de kan. De skal kunne udsende den her uhyggelige energi, vi kender fra gyserfilm, og gerne uden de behøver at gøre alt muligt ekstra.”

Se her, hvordan du ansøger.

800 uhyggelige kvadratmeter

I Villa Vendetta kommer gæsterne på en 150 meter lang rejse gennem et spøgelseshus bestående af 12 forskellige rum fordelt på 800 uhyggelige kvadratmeter.

Ingen ved rigtig, hvem de uhyggelige skabninger i huset er, men en ting er sikkert, og det er, at årtiers glemsel har gjort dem grumme, bitre og forvandlet dem til galninge, som alle bør holde sig langt fra.

Det er alt sammen noget, som gæsterne vil erfare, når de i en futtogsformation går gennem huset, sådan at chok og forskrækkelser flyder fra krop til krop og ingen slipper for at mærke gyset.

Fuld af overraskelser

Turen går først igennem den hjemsøgte herskabsvilla, og har gæsterne modet til at gå planken ud, ender de i en skummel kælder, hvis hemmeligheder ikke røbes her.

Der er tale om en rejse tilbage i tiden med referencer til i dag og til Tivolis ikoniske karakterer.

Der er overraskelser i form af lyde, skuespillere, dunkle gange og korridorer, som gæsterne møder på deres vej.

Forlystelsen anbefales ikke for børn under 12 år, men er man modig, kan børn fra ni år komme ind i følgeskab med en voksen.

Der er ikke sat endelig dato på åbningen af det nye scaryhouse grundet covid-19, men det åbner i løbet af årets sommersæson. Tivolis sommersæson skydes i gang den 27. marts 2021.

Del artikel