Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fylder stort hus med galninge: Tivoli søger skræmmende væsner til forlystelse

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

I Tivolis store skræksatsning Villa Vendetta er der altid skruet helt op for gys og gru.

Nu har du muligheden for at blive en del af forlystelsen og være med til at skræmme folk fra vid og sans.

Forlystelsesparken midt i København søger nemlig performere og andre med en skuespiller i maven til at flytte ind i H. C. Andersen Slottets gamle gemakker, som er forvandlet til Danmarks største permanente scaryhouse.

Så hvis du kan se dig selv i rollen som en gedigen uhygge-spreder og ikke er bange for at gå all-in, når Tivoli åbner til endnu en forårs- og sommersæson, og livet atter skal skræmmes af gæsterne, vil Tivoli gerne høre fra dig.

Som en gyserfilm

Der er blandt andet brug for en Miss Vendetta, der har en blakket fortid på Pantomimeteatret, hvor det slog klik for hende, da hun blev degraderet.

Det kan også være, at det bliver dig, der får rollen som en scary piccolo, og så efterlyses en ny Mr. Vendetta, som ved et uheld kom til at save sin elskede kone over.

Med andre ord så kommer man i dårligt selskab, giver tusindvis af gæster et godt gys og får endda penge for ulejligheden.

“Vi er på jagt efter performere, der kan lide at skræmme og underholde de mange besøgende i vores scaryhouse. Vi forventer mange ansøgere, og de skal alle sende os en kort video, hvor de giver prøver på deres skræmme-talenter uden at de råber og skriger og siger Bøh, det er blikket i øjet – og kroppen der skal skræmme,” siger skuespiller og caster Susanne Breuning.

Se her, hvordan du ansøger.

800 uhyggelige kvadratmeter

I Villa Vendetta kommer gæsterne på en 150 meter lang rejse gennem et spøgelseshus bestående af 12 forskellige rum fordelt på 800 uhyggelige kvadratmeter.

Ingen ved rigtig, hvem de uhyggelige skabninger i huset er, men en ting er sikkert, og det er, at årtiers glemsel har gjort dem grumme, bitre og forvandlet dem til galninge, som alle bør holde sig langt fra.

Det er alt sammen noget, som gæsterne erfarer, når de i en futtogsformation går gennem huset, sådan at chok og forskrækkelser flyder fra krop til krop og ingen slipper for at mærke gyset.

Del artikel

Andre læser også