Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tjekliste til din næste skiferie

Af Annoncør

Danskerne elsker at drage på skiferie, så snart kulden melder sin ankomst. Her er det især populært at tage på skiferie i landende Norge, Østrig og Frankrig. Til din skiferie er det vigtigt, at du medbringer alt det rette udstyr og tøj. Vil du have en tjekliste til din næste skiferie? Så læs med herunder, hvor du får en komplet liste.

Smart skiudstyr

Når du skal på skiferie, er det først og fremmest vigtigt, at du medbringer det rette skiudstyr. Det er eksempelvis vigtigt, at du husker dine ski og skistøvler. Derudover er det yderst vigtigt, at du husker skistave, skibriller og skihjelm. Husker du ikke dette, skal du enten leje det på skistedet eller forsøge dig uden – sidstnævnte er ikke altid en klog ide. Der findes et hav af forskelligt skiudstyr på markedet, og det kan derfor være svært at finde lige netop det udstyr, der passer bedst til ens skiferie. Find dit smarte skiudstyr til din skiferie hos skisport.dk

Varmt skitøj

En anden ting, du skal huske at pakke til din skiferie, er ekstra varmt skitøj. Du tror det måske ikke, men selvom solen står højt på de snedækkede bjerge, er den bidende kulde ikke til at tage fejl af. Det er ikke sjovt at erobre de sneklædte bjerge på ski kun iført t-shirt og cowboybukser. Derfor er det absolut vigtigt, at du husker det varme skitøj. Ejer du ikke varmt skitøj, er det vigtigt, at du investerer i det til din tur. Varmt skitøj kan eksempelvis bestå af varme handsker, en varm hue, et par holdbare vinterstøvler og en rar skijakke.

Det praktiske

Udover varmt skitøj og smart skiudstyr er det vigtigt, at du husker at medbringe diverse praktiske ting på din skiferie. De praktiske ting er ting, du ikke nødvendigvis kommer til at bruge, men som er vigtige at have med, hvis behovet skulle opstå. Du skal medbringe praktiske ting som eksempelvis pas, rejsebevis, kreditkort, medicin, solcreme og andre former for kropscremer.

Skiferien med børn

Tjeklisten til en skiferie med børn kræver en smule mere, end hvis du skulle alene afsted på ski. Når du skal på skiferie med børn, skal du blandt andet huske varmt skitøj til børn, en skisele, en komfortabel bærerygsæk og en telefon eller iPad, til når børnene keder sig. Glemmer du disse, kan din skiferie med børn hurtigt blive alt for lang og træls. Dette gælder især, når du medbringer yngre børn.

Del artikel

Andre læser også